Care-a-Lot is gezondheidsloterij

Care-a-Lot is een nieuwe loterij die volledig is gericht op het financieren van stichtingen op het gebied van gezonder leven. Door mee te spelen steun je deze doelen en maak je automatisch kans op het winnen van een mooie geldprijs.

Bekijk de site en koop een lot bij Care a lot >>

Hoe speel je mee?

Meespelen met Care-a-Lot is heel eenvoudig. Je kunt je al inschrijven door op de website op de knop ‘Speel mee’ te drukken. Hier maak je een account aan en geef je op met welke cijfers en letters je mee wilt spelen. Daarbij geef je aan welk goed doel je wilt steunen.

Wat kun je winnen?

Net als bij andere goededoelenloterijen speel je mee door een lot te kopen. Deze loten zijn 5 euro per lot per trekking. Elke maand is er een trekking en maak je kans op de hoofdprijs van 1 miljoen euro. Daarbij komt dat je een winkans hebt van 1 op 5, dus dat je in de prijzen valt is zeer aannemelijk.

Inleg naar een goed doel

Wanneer je meespeelt, wordt je inleg twee weken vooraf aan de trekking gevorderd. Deze inleg wordt direct gereserveerd voor het goede doel of de organisatie waarvoor je speelt. De doelen die je steunt hebben allemaal te maken met gezondheid. Of dit nu gaat om lichamelijke of geestelijke gezondheidszorg.

Waar gaat het geld naartoe?

Bij iedere trekking wordt het deel dat naar het goede doel waarvoor je speelt gaat direct gereserveerd. Een ander deel wordt gebruikt voor de prijzenpot. Slechts een klein percentage gaat naar de organisatie van Care-a-Lot. Bepaal zelf welk doel je steunt en wordt dan via Care-a-Lot op de hoogte gehouden van wat er met jouw inleg allemaal gerealiseerd kon worden.