De ervaringen Raffld loterij van Lottovate

De eerste Experience Lotterij ter wereld is een feit, dit heet de Raffld loterij. In 2018 start Lottovate met deze nieuwe Nederlandse loterij. Deze loterij geeft geen geldprijzen maar unieke ervaringen als prijs en moet de concurrentie aangaan in Nederland met de goede doelen loterijen.
Je bent natuurlijk gewend om geld te kunnen winnen met een loterij. Maar bij Raffld pakken ze het helemaal anders aan. Dit is namelijk de allereerste Experience Lottery in de wereld. En het leukste is dat deze bijzondere loterij exclusief in Nederland is gelanceerd. Je wint geen geld maar ervaringen! Iedere week opnieuw is er een trekking en kun je de meest bijzondere en unieke ervaringen winnen. En alsof dat nog niet genoeg is, steun je met je deelname aan deze loterij ook nog eens een goed doel naar keuze. Op die manier is iedereen blij!

Geweldige ervaring bij Raffld

Bij Raffld draait alles op ervaringen die je kunt beleven en natuurlijk de herinneringen die je daarmee kunt maken. Dankzij Raffld ben je in staat om de sleur even helemaal te doorbreken en vervolgens een geweldige ervaring te beleven. De prijzen die je kunt winnen zijn namelijk allemaal bijzondere trips die je eigenlijk maar één keer in je leven doet. Je gaat ze echter nooit meer vergeten. De ervaringen die je bij Raffld wint zijn uniek, bijzonder en natuurlijk out-of-the-box. Bij geen enkele loterij kun je zulke bijzondere prijzen winnen.

Doe het samen

Het is natuurlijk ontzettend zonde om iets geweldigs te beleven en dat alleen te moeten doen. Want wanneer je het samen beleeft, is het natuurlijk nog veel leuker en veel intenser. Wanneer je de reis van je dromen maakt, wil je dat natuurlijk het liefst met iemand delen. Daarom zijn de Raffld Experiences die je wint altijd voor vier personen. Dat betekent dat je het niet alleen hoeft te beleven maar dat je gewoon drie vrienden of familieleden mee kunt nemen. Samen beleef je deze geweldige trip helemaal gratis en daarna kijk je nog jarenlang met een voldaan en tevreden gevoel terug op deze fantastische ervaring. Lijkt het je vrienden ook wat? Dan speel je gewoon samen op de kans op winst nog meer te vergroten!

Het goede doel van Raffld

Er zij natuurlijk tal van goede doelen. Raffld is daar bewust mee bezig en zorgt er daarom altijd voor dat de helft van wat je voor een lot betaalt naar een goed doel gaat. En het leukste is misschien nog wel dat je zelf dit goede doel kunt kiezen. Dus je maakt niet alleen jezelf en je vrienden blij met wellicht een geweldige ervaring, maar je schenkt ook nog eens geld aan een goed doel dat je zelf uitkiest.