De Nederlandse Lotto totaal vernieuwd in 2018

De Lotto is zonder twijfel één van de pareltjes van de Nationale Loterij. Voor degenen die graag mee spelen of er over zitten twijfelen of ze al dan niet mee gaan doen, hebben we in ieder geval goed nieuws. Sterker nog: eigenlijk hebben we dubbelgoed nieuws! De Lotto is namelijk helemaal vernieuwd en dat is vooral voor de deelnemers erg voordelig. Deze geweldige loterij is sinds 24 mei 2018 namelijk nog leuker geworden.

Het vertrouwde spel

Het allergrootste verschil en daarmee direct ook het grootste voordeel voor spelers is dat door de vernieuwingen die zijn doorgevoerd de winstkansen flink zijn gestegen. De nieuwe Lotto biedt je namelijk twee keer zoveel kans om te winnen dan eerst! Dat betekent overigens niet dat het hele spelsysteem direct op de schop gaat. Lotto blijft namelijk grotendeels wat je gewend bent. Je hebt alleen meer kans om te winnen. Je kunt gewoon blijven spelen met de bekende zes nummers en ook blijven de trekkingen plaatsvinden op woensdag en zaterdag. Verder zal de Jackpot minstens een miljoen blijven.

Wat verandert er dan?

Maar wat verandert er dan precies? Allereerst is dat dus je kans om te winnen. Die verdubbelt namelijk. Waar je eerst een kans van 1 op 25 had dat je in de prijzen zou vallen bij Lotto is dat inmiddels verhoogd tot een kans van maar liefst 1 op 11. Daar komt nog eens bij dat de kleine winstbedragen ook opgeschroefd worden. Concreet betekent dit dat de prijzen voor de rangen 7 en 8 een stijgingen kennen van maar liefst 25%. Bovendien win je veel sneller. Er is een nieuwe rang toegevoegd, rang 9. Daardoor win je eigenlijk al als je één goed nummer hebt plus het bonusnummer.

Lucky Lotto Code

Ook helemaal nieuw is de Lucky Lotto Code. Dat is een nieuwe extra spelmodus waardoor het nog spannender wordt. Iedere trekking opnieuw gaat er 500 euro naar maar liefst 300 gelukkig spelers. Iedere speler krijgt automatisch een Lucky Lotto Code bij een rooster van 1,25 euro. Wanneer je er dus meer hebt, beschik je ook over meer van die codes. Elke trekking worden er 300 gelukkige codes uitgekozen die allemaal 500 euro bij kunnen schrijven. Dat betekent dus dat er voortaan iedere week maar liefst 600 mensen blij worden gemaakt met een bedrag van 500 euro!

Extra prijs!

Lotto wil natuurlijk wel vieren dat je voortaan meer kans hebt om te winnen. Daarom worden er in het begin veel meer prijzen uitgedeeld door middel van de Lucky Lotto Code. Bij de trekkingen tot en met 30 juni 2018 worden er namelijk geen 300 winnaars uitgekozen aan de hand van de code maar 1000! Daardoor heb je nog meer kans om de 500 euro te winnen! Reden genoeg om het eens te proberen met Lotto!

Plaats een reactie