Hoofdprijs Staatsloterij gevallen in Uden

De Staatsloterij Hoofdprijs van 10 juni is gevallen op een volledig lot van een abonneespeler uit het Noord-Brabantse Uden. De gelukkige winnaar heeft een bedrag gewonnen van 1 miljoen euro belastingvrij.

De winnaar speelde mee met lotnummer GH 08921. Net als andere winnaars van grote geldbedragen wordt de speler uitgenodigd om op het hoofdkantoor in Rijswijk langs te laten komen, waar hij of zij advies en begeleiding kan krijgen om te kunnen gaan met de nieuwe rijkdom. Karen van Schie, begeleider van prijswinnaars bij Nederlandse Loterij heet de winnaar van harte welkom op het kantoor.

Jackpot is niet gevallen

Met de trekking van de hoofdprijs werd ook het winnend jackpotnummer getrokken. De jackpot is bij deze trekking niet gevallen, waardoor deze tijdens de volgende trekking op 10 juli staat op 8,1 miljoen euro belastingvrij. De kans dat de jackpot de volgende trekking wel valt is 1 op 6.

Om de privacy van de winnaars te kunnen garanderen wordt de identiteit van de winnaars door Nederlandse Loterij nooit prijsgegeven.

Plaats een reactie