Koeweitse deelnemer aan Zuid-Afrikaanse Lotto wint net op tijd de jackpot

Het winnen van een grote prijs in de loterij is voor sommige mensen van levensbelang. Dat geldt zeker voor de Koeweitse deelnemer BK, die verder anoniem wil blijven. BK speelde pas twee maanden mee in de Zuid-Afrikaanse Daily Lotto en won toen de jackpot van 118.685,50 Rand ofwel 7.453,45 euro. Je kunt hier lezen op welke manier hij de prijs heeft gewonnen en waarom die prijs voor hem van levensbelang was. Want voor BK kan door het winnen van de jackpot de toekomst niet meer kapot.

”Nu kan ik met een gerust hart trouwen”

BK maakte kennis met de Zuid-Afrikaanse Lotto via een vriend. Hij begon mee te spelen op 20 april 2019. Al na twee maanden won hij op 7 juli 2019 de jackpot. Tijdens het telefoontje van de Lotto reageerde hij dolenthousiast. “Dit had ik niet verwacht. Ik ben zo opgewonden, ik weet niet wat ik ga doen.” Maar dat duurde niet lang, want het winnen van de jackpot kwam voor hem precies op tijd. BK zou de volgende maand gaan trouwen en hij wil de winst gebruiken om de bruiloft te betalen.

Jackpot kwam precies op tijd

Zelden komt een prijs in de loterij op zo’n goed moment. Hoewel BK de bruiloft al had gepland wist hij nog niet hoe hij deze moest betalen. “Een bruiloft is een groot en duur evenement. Ik was van plan om daarvoor een lening af te sluiten. Nu ik de jackpot heb gewonnen kan ik dat geld ervoor gebruiken. Daardoor valt er een enorm gewicht van mijn schouders.” De Zuid-Afrikaanse Lotto heeft BK uiteraard van harte gefeliciteerd met de prijs en hoopt dat die hem zal helpen om een droomhuwelijk te realiseren.

Beginnersgeluk

Dat BK de Daily Lotto Jackpot won is echt een kwestie van beginnersgeluk. Hij had pas deelgenomen aan vijf trekkingen toen hij zijn prijs won. BK speelde mee met één lot. Toen hem werd gevraagd waarom hij had besloten om mee te spelen met de Zuid-Afrikaanse Daily Lotto, noemde hij dat hij de betaalbare loten en de goede winkans. BK speelt ook graag mee in de Franse Lotto. De Zuid-Afrikaanse Lotto is een goede keuze voor beginnende spelers, vanwege het kleine gokbereik en eenvoudige format. Daardoor is winnen een fluitje van een cent, ofwel in dit geval, van een bruidstaart.

Plaats een reactie