Lot of Happiness loterij

Je kunt bij Lot of Happiness niet alleen goede doelen steunen, maar ook geweldige prijzen winnen. En het is erg gemakkelijk om mee te spelen met de loterij! Via de website kun je je inschrijven voor de loterij; je geeft dan direct aan welk goed doel je wilt steunen. Per email ontvang je jouw unieke lotnummer; met dit lotnummer kun je meespelen. Iedere trekking kun je met je lotnummer(s) een goed doel steunen waarvoor je meespeelt. Je kunt zelf bepalen hoelang en waarvoor je meespeelt.

Koop nu een lot >>>

wat kost een lot bij lot of happiness?

Een lot kost €12,50. Je kunt zelf bepalen hoeveel loten je koopt en welk goed doel je wilt steunen. Voor de eerstvolgende trekking ontvang je per email je unieke lotnummer(s) en kun je gaan meespelen. De trekkingen vinden één keer per maand plaats; daarnaast zijn er nog vier extra kwartaaltrekkingen in maart, juni, september en december. De notaris trekt iedere tweede maandag van de maand de winnende lotnummers van de maandelijkse trekking. De vierde maandag van de maand trekt de notaris de winnaars van de extra kwartaaltrekkingen.

Wanneer heb ik gewonnen?

Wanneer je hebt gewonnen ontvang je direct een email. Geldprijzen worden automatisch gestort op het rekeningnummer dat je hebt opgegeven. Win je een andere prijs? Die stuurt Lot of Happiness op naar het opgegeven adres!