Lottoland nederlandse review

Recentelijk won een speler van Lottoland, Christina uit Berlijn, het enorme geldbedrag van 90 miljoen euro. Ze voorspelde correct de vijf nummers die de winnende cijfers bleken te zijn tijdens de trekking van de Euro Jackpot. Dit was een nieuw record voor een deelnemer van Lottoland: het vorige record stond op 17,8 miljoen euro, een significant lager bedrag. Het toont aan hoe hoog de prijzen kunnen zijn wanneer je speelt bij Lottoland.

Hoe werkt het wedden bij Lottoland precies?

Nu denk je misschien: hoe kun je als speler van Lottoland deelnemen aan de Euro Jackpot? Echter zit het anders. Je neemt namelijk niet deel aan de loterij via Lottoland, maar je wedt op de cijfers. Wanneer je de winnende cijfers voorspelt, win je een bedrag dat gelijk staat aan de jackpot. Dit kan de jackpot van Euro Jackpot zijn, maar ook op de winnende cijfers van andere loterijen uit het buitenland valt te wedden. Zo kun je toch, op een bepaalde manier, deelnemen aan deze buitenlandse loterijen zonder echt deel te nemen.

Deelnemen aan buitenlandse loterijen is veelal moeilijk te doen, en de kanalen via je loten kan kopen voor deze loterijen zijn vaak louche. Aan de hand van Lottoland neem je niet deel aan de loterij maar wed je op de uitkomst. Als je dus de juiste cijfers voorspelt, win je nog steeds de jackpot.

Het lijkt dus net alsof je toch deelneemt aan buitenlandse loterijen zoals de Amerikaanse Powerball, Euromillions, Euro Jackpot of de Spaanse loterij El Gordo. Voorheen was de beste mogelijkheid om deel te nemen aan een buitenlandse loterij door op het vliegtuig te stappen en in het land zelf een lot aan te schaffen. Op deze manier neem je niet deel maar maak je wel kans op de jackpot.

Hoeveel kan ik winnen bij Lottoland?

De jackpot van de Amerikaanse Powerball staat inmiddels op 1,5 miljard dollar, een belachelijk hoog bedrag. Je kunt je voorstellen dat Lottoland in één klap failliet zou zijn als één van de deelnemers de winnen cijfercombinatie zou raden. Desalniettemin kun je bij Lottoland hoge bedragen winnen, zoals de eerder genoemde 90 miljoen euro. Hoe werkt dit precies? Hieronder kun je hier meer over lezen.

Bookmakers zoals Lottoland sluiten verzekeringen af. Deze verzekeringen betalen uit wanneer één van de deelnemers de juiste getallen raadt. Lottoland is de enige bookmaker van deze soort die beschikt over een serieuze verzekering. Het bedrag dat je hierbij kunt winnen loopt op tot ongeveer 120 miljoen euro. Mocht je de getallen van de Amerikaanse Powerball goed raden, win je dus niet de gehele jackpot. Desalniettemin is 120 miljoen euro nog steeds een bedrag dat niet misselijk is.

Lottoland wordt groter en groter

Doordat Lottoland de enige bookmaker van deze soort is met een serieuze en betrouwbare aanpak, groeit dit bedrijf als kool. Het is daarom niet verwonderlijk dat wedkantoren zoals Kindred en William Hill al contracten hebben afgesloten met dit bedrijf. Lottoland is oprecht in opkomst en zal alleen nog maar groter worden. En dat voor een bedrijf dat pas in 2013 is opgericht. Inmiddels bedraagt de omzet al zo’n half miljard euro per jaar, en het bedrijf is nog steeds groeiende. Ook de activiteiten zijn inmiddels uitgebreid, want via Lottoland kun je krasloten kopen en op online gokkasten spelen.

Wil jij net als Christina uit Berlijn kans maken op de enorme jackpotten van de buitenlandse loterijen? Dan is Lottoland de meest betrouwbare manier om te wedden op de juiste cijfercombinaties van deze loterijen. En de winst die je kunt maken is niet mis: de limiet ligt nu nog op 120 miljoen euro, maar reken er maar op dat deze zal oplopen naar mate Lottoland steeds populairder wordt.