Elke dag in november is een winnaar van 3.000 gegarandeerd. Bovendien is er altijd een cadeau van € 20 beschikbaar. Lees in de tekst op deze pagina hoe de actie van € 3.000 voor 30 dagen werkt.

Lotto maakt van 1 november 2022 tot 30 november 2022 elke dag een winnaar bekend. Tien trekkingen vinden plaats over een periode van tien dagen; in elke trekking worden drie winnaars gekozen. Een enkele abonnee van Lotto ontvangt vanaf die dag tot 30 november 2022 elke dag €3.000.

Welke indicatie heb ik dat ik een prijs heb verdiend in de bonustrekking?

In de e-mail die na de trekking naar alle deelnemers wordt verzonden, kunt u op deze pagina de resultaten en de winnaars van elke promotie bekijken.

Wat zijn de voordelen van een abonnement?
Abonnees spelen automatisch mee in alle lottotrekkingen en missen nooit een kans om een ​​fantastische prijs te winnen. Gewonnen prijzen worden automatisch bijgeschreven, waardoor het niet nodig is om opnieuw te spelen als iemand zijn abonnement opzegt.

Op welke dag gaat mijn abonnement in?
U begint uw maandelijkse inhoud te ontvangen nadat u uw eerste automatische incasso met succes heeft betaald. We trekken de betaling altijd in op de 22e van elke maand. Abonnees spelen de komende zaterdag samen.