Een man uit Antwerpen heeft een speciale loterij gewonnen, waarbij hij voor de rest van zijn iedere maand 500 euro contant op zijn rekening gestort krijgt. Dit geeft de man voldoende ruimte om te kunnen sparen.

De Antwerpenaar kocht begin augustus een lot van de Belgische loterij Win for Life. Dit lot kostte maar één euro. De 45-jarige inwoner van de Belgische provinciehoofdstad trof het ermee, want hij bleek de winnaar te zijn. Vanaf nu krijgt de man 500 euro extra gestort op zijn rekening, iedere maand voor de rest van zijn leven.

Niet stoppen met werken

De man vertelde aan een Belgisch platform dat hij meteen doorhad dat hij had gewonnen en er moeite mee had niet meteen zijn vreugde uit te schreeuwen in de kiosk waar hij zijn lot had gekocht. Toch blijft de Antwerpenaar nuchter en ziet de maandelijkse bonus niet als reden om te stoppen met werken.

Ik ben kraanoperator en ik werk fulltime. Deze 500 euro extra geeft me genoeg ruimte om goed te kunnen sparen, vertelt hij in het interview. Verder houdt de man het simpel door plezier te zien in kleine (goedkope) zaken, zoals wandelen in de natuur, een filmpje pakken en lekker eten te kunnen maken. Wel doet hij iedere maand voor 10 euro mee aan loterijen waarbij spelen in de Nationale Loterij, waar Win for Life onder valt, zijn voorkeur hebben.