Man uit Staten Island Man is de winnaar van de 245,6 miljoen dollar Powerball Jackpot.

Nandlall Mangal (42) is naar voren gekomen om in zijn eentje de totale prijzenpot van 245,6 miljoen dollar in ontvangst te nemen. Deze winst kwam voort uit de trekking van 11 augustus van de Powerball loterij.

Mangal zei dat hij zijn kaartjes voorde loterij koopt wanneer het prijzengeld 100 miljoen bereikt. “Ik was boodschappen doen en wist dat de Powerball-jackpot groot was,” legde hij uit. “Ik besloot dat het een goed moment was om mijn kaartjes te kopen.”

Powerball lot kopen voor 6 Dollar

Mangal kocht een Snelticket voor 6 dollar voor de trekking van die nacht en liet het op zijn keukentafel liggen. “Het kaartje lag een week op de keukentafel omdat ik de stad uit was. Ik controleerde de website toen ik terugkwam en was verrast dat ik de jackpot won!” De Powerball is samen met de Mega Millions de enige loterij in de wereld die deze gigantische prijzen uitkeerd.

De nieuwste Loterij multi-miljonair van Staten Island claimde zijn prijs in de vorm van een trust. Namens The Sea & Sand Trust heeft hij ervoor gekozen zijn prijs te ontvangen als een eenmalige afkoopsom van in totaal 99.321.975 dollar netto.

Op de vraag hoe het voelt om een nieuwe multi-miljonair te zijn, zei Mangal: “Schokkend! Op dit moment ben ik van plan om me te ontspannen en te zien waar het vanaf daar gaat. ”

Mangal zei dat hij van plan is om een deel van zijn winst te gebruiken om te reizen. “Ik heb altijd al naar Hawa├» willen gaan.”

Het winnende ticket is gekocht bij de Stop & Shop op Hylan Boulevard op Staten Island. Mangal is de 91ste speler van de New York Loterij die dit jaar een prijs van in totaal $ 1.000.000 of meer in ontvangst mag nemen.

De New York Lottery droeg in het boekjaar 2017-2018 1.337.283.719 dollar bij aan Lottery Aid to Education voor schooldistricten in de vijf stadsdelen van New York City.

Plaats een reactie