De Primera Van den Berge in de provincie Noord-Brabant, heeft het winnende lot verkocht van de Eurojackpot van vrijdag j.l Nederlandse Loterij roept de gelukkige winnaar op zich te melden.

Vijf getallen goed

Tijdens de trekking van Eurojackpot op 12 juni werd er geloot om de jackpot van maar liefst 31 miljoen euro. De winnende getallen waren 7, 16, 22, 30 en 48, met 2 en 8 als bonusgetallen. De winnaar had niet de bonusgetallen goed, maar wel de gewone cijfers. Hierdoor krijgt de gelukkige winnaar een prijs van bruto 110.849,20 euro. De volledige jackpot van 31 miljoen euro is niet gevallen.

Oproep

De Nederlandse winnaar die de eerste vijf cijfers goed had, heeft zijn of haar lot gekocht bij de Primera in Klundert. Nederlandse Loterij, de organisatie waaronder Eurojackpot valt, roept de winnaar op zich te melden bij hun met het winnende lot, zodat hij of zij de prijs in ontvangst kan nemen. Het gaat om een brutoprijs, waardoor er nog wel kansspelbelasting van het prijzengeld afgaat. De identiteit van de winnaar wordt vanwege privacy redenen niet prijsgegeven.