Waar kan in bingo voor geld op internet spelen?

Online bingo spelen is een gemakkelijk manier om de spanning van de locale bingoavond in eigen huis te ervaren. De online bingo sites proberen deze spanning te evenaren en te overtreffen door een gevarieerd aanbod van online bingo spellen en promoties aan te bieden. Zowel als je een beginnende bingo speler of een ervaren bingo speler bent ben je aan het goede adres. Wij zullen op deze pagina een inleiding geven over het online bingo spelen en alles wat daar bij komt kijken. Zie de Spelregels-pagina voor de spelregels van bingo.

Gratis bingo spelen
Om bingo op het internet uit te proberen is het wijs om eerst te oefenen. Verschillende online bingo sites bieden de mogelijkheid om gratis bingo te spelen doordat ze nieuwe bingo spelers gratis geld geven. De bingo sites kunnen deze aanbieding doen doordat ze zo enerzijds nieuwe spelers willen aantrekken en anderzijds doordat de online bingo sites een gedeelte van de inleg als huisaandeel innemen. Een goede online bingo site om te beginnen is Maria Bingo. De online bingo sites zijn tegenwoordig erg gemakkelijk te installeren. Binnen 5 minuten bent u bingo aan het spelen! Bekijk de bingo sites die gratis bingo aanbieden.

Op deze online bingo sites kunt u zowel met of zonder download bingo spelen. Maak u niet gerust om de beveiliging. De online bingo sites waar op onze website naar wordt verwezen hebben een betrouwbaar beveiligingsbeleid en staan bekend om hun goede reputatie. Na de installatie van de software dient u zich te registreren bij de website en uw persoonsgegevens in te voeren. Nadat u zich heeft geregistreerd kunt u al online bingo spelen met uw zojuist aangemaakte spelersaccount. De snelheid waarmee het gratis geld beschikbaar is om mee te spelen verschilt per online bingo site.

Bingo spelen (geld storten)

Nadat u de gratis online bingo sites heeft geprobeerd kunt u een keuze maken tussen de verschillende online bingo sites waar u het liefst bingo wilt spelen en waar u de eerste storting wilt verrichten. De meeste online bingo sites bieden de mogelijkheid om met iDEAL te betalen zodat u met een beveiligde verbinding vanuit uw internetbankieren de betaling kan uitvoeren. Voor meer informatie over iDEAL zie hier. Als u met iDEAL betaalt staat het gestorte geld binnen 5 minuten op uw spelersaccount. Naast iDEAL zijn er legio andere stortingsmogelijkheden, zoals een normale bankstorting (na 2 tot 3 dagen staat het geld op uw spelers account), Moneybookers en Neteller. Nadat het geld op uw spelers account is gestort kunt u gebruik maken van de promoties, bonussen en speciale acties.

Stortingsbonus bingo

Bijna alle online bingo sites bieden stortingsbonussen aan om nieuwe spelers aan te trekken. De bingo bonussen zijn gewoonlijk 50% – 100% van het bedrag dat een speler aan huisaandeel heeft betaald, waardoor de bingo site een klein rendement behoudt. De grootte van een bingo site is geen garantie voor de beste bonussen en promoties. Wij hebben de beste online bingobonussen in een overzicht opgenomen. Hierbij is per bingo bonus een gedetailleerde uitleg gegeven van de bonusvoorwaarden. Meld je bij de bingo sites aan via de OnlineBingoSpelen links waarna kun je profiteren van de beste online bingo bonussen en promoties. Bekijk de Bingo Bonussen.