Deal or No deal van de postcodeloterij

Naast de Postcode Loterij organiseert de Nationale Postcode Loterij N.V. ook diverse spellen zoals Deal or No Deal, . Aan deze combinatiespelen is een extra loterijticket gekoppeld. De Spellenloterij wordt vanaf 21 februari 2022 georganiseerd. Als je deal or no deal zo leuk vind dat kun je het ook als bordspel kopen.

Regels en voorwaarden Deal or No Deal

De Nationale Postloterij behoudt zich het recht voor om de spelloterij op elk moment te beëindigen.
Dit reglement is van toepassing op de Nationale Postcode Loterij N.V. spelloterij en geldt voor alle spellen.
Betalingen voor de Olympische loterij worden uitsluitend gedaan voor doeleinden van algemeen belang op gebieden als ontwikkelingssamenwerking en mensenrechten, natuur en milieu, humanitaire hulp, gemeenschapswerk, sociaal en cultureel werk en volksgezondheid.

Speel Deal or no Deals voor een wekelijkse kans om tot € 10.000 aan geldprijzen te winnen!

Hoe werkt het deal or no deal in het postloterijspel?

Grote deals zijn superspannend en supergemakkelijk. Je kiest een vakje en concurreert met de bank. Je ruimt de vakjes een voor een op. Na elke ronde doet de bank een bod, en dan is de keuze aan u…deal of niet?

Wanneer is de deal of no deal loting?

De trekking van de loterij is elke maandag vanaf 13.00 uur op de Beethovenstraat 200 in Amsterdam.
Onvoorziene omstandigheden voorbehouden, wordt de uitslag van de trekking elke dinsdag uiterlijk om 15.00 uur op de website van de Olympische Spelen geplaatst. Alle trekkingen in de Postcode loterij zijn openbaar en worden uitgevoerd onder toezicht van een notaris. Van elke trekking maakt een notaris een proces-verbaal op. De notaris heeft de bevoegdheid om de tekening ongeldig te verklaren en direct een nieuwe tekening te maken als hij onregelmatigheden constateert of vermoedt.