Canada lotto 649

De populairste Canadese loterij is de Lotto 6/49 uit het land. Hoe gaat het in zijn werk? Kies zes nummers uit de getallen 1-49. Een bonusnummer dat van dezelfde trekking wordt getrokken, bepaalt de afdelingen voor de tweede tot aan de zesde prijs.

Speluitleg 6 uit 49 lotto

Elke keer dat u een LOTTO 6/49-spel van $ 3 speelt, krijgt u een set van zes klassieke trekkingsnummers van 1 tot en met 49. Er worden zes getallen getrokken van 1 – 49. Match alle zes de belangrijkste klassieke trekkingsnummers op een lijn om de jackpot te winnen. Prijzen variëren van gratis spellen tot jackpots.

Lotto 6/49 is een van de populairste loterijspellen van Canada en de eerste Canadese nationale loterij waarbij spelers hun eigen nummers kunnen kiezen. De naam lijkt enigsins op de Duitse lotto die nagenoeg dezelfde heeft namelijk 6 aus 49. Het onderging een grote revisie in september 2013 en introduceerde veel nieuwe functies, zoals een gegarandeerde prijs van $ 1 miljoen voor één kaarthouder bij elke trekking, gegarandeerde jackpots vanaf $ 5 miljoen, en een nieuwe gratis spelbonus voor spelers die twee of zes nummers matchen. Lotto 6/49-trekkingen vinden elke woensdag- en zaterdagavond plaats en worden beheerd door de Interprovincial Lottery Corporation, een federatie van regionale en provinciale loterij-exploitanten in heel Canada.

Wanneer vind de trekking van de Lotto 649 plaats?

Lotto 649 van Canada vindt plaats op woensdag en zaterdag om 21:30 lokale tijd CST. Canada Lotto 649 biedt zeven fantastische prijs categorieën aan en heeft een startende jackpot van CAD $ 5 miljoen.

Wat is de must play van de Canada Lotto 649?

Canada Lotto 649 biedt spelers multi-miljoen dollar jackpots aan die zo hoog zijn als CAD $ 64 miljoen. Sinds september 2013 is de minimale jackpot verhoogt naar $ 5 miljoen. De winsten in Canada zijn ook nog eens belastingvrij!

Koop tickets voor Lotto 6/49 in Canada online
Koop officiële loten online en begin nu te sparen! Bespaar groot met kortingen tot 25% op 5, 10, 25 of 52-draw Canada Lotto 6/49 multi-draw-pakketten wanneer u Canada Lotto 6/49 tickets online koopt. Speel met een abonnementspakket voor elke tiende ticket gratis of koop een bundel met een ingebouwde korting. theLotter VIPs besparen tot 20% op alle online loterij- en loterijaankopen!

Hoogste prijs in canadase lotto

Canada Lotto 649 heeft zeven prijsdivisies. Het jackpot record van de Canada 649 werd gewonnen in oktober 2015 toen een enkele speler deze won. Het winnende lot werd verkocht in Mississauga, Ontario. De hoofdprijs was toen 64 miljoen dollar.

Hoe win ik de gegarandeerde prijstrekking van Canada Lotto 649?
Canada Lotto 6uit49 heeft in september 2013 de Guaranteed Prize Draw-loterij geïntroduceerd. Wat is dit zal je denken. Het is net als bij de EuroMillions UK Millionaire Loterij, ontvangt de Guaranteed Prize Draw een CAD $ 1.000.000-prijs naast zijn hoofdtrekking twee keer per week. Op elk officieel Canada Lotto 649-ticket is een 10-cijferige code afgedrukt voor elke regel op het ticket. De 10-cijferige code bestaat uit een 8-cijferig nummer (uniek voor dat ticket) en een tweecijferige trailer (beginnend bij 01) die de loterijlijn vertegenwoordigt waar de loterijcode betrekking op heeft. Je maakt dus extra kans op grote prijzen.