Mexicaanse Melato Lotto

Melate is een van de meest bekende en populaire loterijen in Mexico. Het wordt beheerd door de Mexicaanse Nationale Loterij. Spelers kiezen zes nummers uit een bereik van 1 tot 56. Er worden zes gewone nummers getrokken, plus een extra nummer genaamd “Revancha”. Er is ook een add-on spel genaamd “Revanchita”. Om de jackpot te winnen, moet een speler alle zes de reguliere nummers matchen. Melate biedt er verschillende aan De meeste loterijen besteden een deel van het geld uit de verkoop van loten aan goede doelen zoals onderwijs, sport en gezondheid. Dus terwijl de spelers en de organisatoren van de loterij een direct belang hebben bij de winst van loterijen, profiteert het grote publiek indirect ook van de loterijen. Mexico’s Melate-loterij is een van die loterijen die de 6/39 + 1-matrix volgen.

Koop nu een lot voor de Melate Lotto

Hoe speel je de Melate Lotto?

De Mexicaanse Melate lotto volgt een 6/39 + B-matrix. Dit betekent dat de speler zes nummers moet kiezen uit een pool die uit getallen van 1 tot 39 bestaat. Nadat de eerste zes nummers zijn geselecteerd wordt er nog een extra nummer geselecteerd. De eerste zes cijfers zijn de hoofdnummers en het zevende nummer is het bonusnummer. Het bonusnummer wordt alleen gebruikt om de winnaars te bepalen voor het tweede, zesde en zevende prijzenniveau. Er zijn een aantal manieren waarop je de Mexicaanse Melate kunt spelen:

  • Gebruik het stuurwiel
    Het Melate stuurwiel bestaat uit vijf secties die elk uit 56 cijfers bestaan. Hierdoor kunnen spelers tot vijf verschillende combinaties spelen. Om via het stuurwiel te spelen, moet je de zes favoriete nummers kiezen voor zoveel vakken als ze willen spelen, van links naar rechts. In het geval dat er een fout wordt gemaakt tijdens de nummerselectie, kunt u het vak ‘NUL’ onder aan elk vak controleren. Dit betekent dat de geselecteerde nummers in het lege vak niet in aanmerking komen voor de loterij. U kunt dan naar het volgende vak gaan en uw nummers opnieuw selecteren.
  • Dicterende combinaties
    Je kunt ook voorkomen dat je het stuur gebruikt door simpelweg zes nummers te kiezen en deze door te geven aan een bevoegde agent. Hij zal namens u de nummers in het systeem invoeren zonder het stuur te hoeven gebruiken.

Koop online loten voor Melate in 2023

Spelers kunnen er ook voor kiezen om online mee te spelen. Dit is uiteraard gemakkelijk, betrouwbaar en veilig. Door deze methode te gebruiken kan een speler deelnemen aan de loterij zonder ergens heen te moeten gaan om een lot te kopen. Ook de veiligheid van uw geld en ticket bij het online spelen maakt deze methode iets om over na te denken. Online spelen elimineert het risico van verlies van uw winnende ticket en maakt het ook mogelijk voor mensen in andere delen van de wereld om deel te nemen aan de loterij. Ook bij winst is deze methode handig, omdat deze automatisch op je account wordt gestort.

Om de Mexican Melate online te spelen zoek je simpelweg een vertrouwde online loterij-serviceprovider, meld je je aan, selecteer je de Mexicaanse Melate Lotto en selecteer je je favoriete nummers handmatig of gebruik je de Quick Pick.

Als u besluit om niet online te spelen, is het belangrijk om uw ticket veilig te houden, omdat het ticket het officiële document is dat kan worden gebruikt om een prijs te verzamelen, aangezien de winnaars het kaartje met de winnende combinaties moeten presenteren. Zorg er dus voor dat het ticket veilig wordt bewaard. De prijs voor elke combinatie van zes nummers die een speler kiest in de Mexicaanse melaat is 15,00 Mexicaanse peso’s. De kosten van uw ticket zijn dus afhankelijk van het aantal combinaties dat wordt gespeeld. Combinaties kunnen online worden geregistreerd of bij een van de meer dan 9000 agentschappen verspreid over Mexico.