Luckyday Nederland

Lucky Day is een van de Nederlandse loterijen. Het is ook onderdeel van de Staatsloterij, Lotto en Eurojackpot. Speel nu mee met Luckyday voor slechts € 1,50 per trekking

Koop een lot en wie weet is het vandaag jou Lucky Day >>>

Regels Lucky Day

Lucky Day is een onderdeel van het moederbedrijf Lotto. Dit concern op het gebied van kansspelen heeft nog meer interessante kansspelen, loterijen en merken in het assortiment zoals bijvoorbeeld Krasloten, Lotto en de Toto. De Lotto is één van de grootste merken op het gebied van kansspelen, maar het concern heeft wel het hart op de juiste plek. Vele miljoenen van de winst die jaarlijks gemaakt wordt, wordt weggegeven aan diverse goede doelen. Hierbij gaat het om miljoenen euro’s. Je kunt hierbij denken aan goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Wanneer je dus meedoet aan een kansspel bij de Lotto, ondersteun je ook gelijk een goed doel. Ook wanneer je meedoet aan Lucky Day, is dit het geval.

Hoe werkt Lucky Day precies?

Het voordeel aan de Lucky Day loterij is dat je zelf het lotnummer en de inzet kunt bepalen. Qua lotnummer kun je kiezen voor getallen tussen de 1 en de 80. Je kunt deze automatisch laten genereren, maar het is tevens mogelijk om zelf de cijfers te bepalen. Hierbij kun je er voor kiezen om maar één cijfer zelf te kiezen, maar het is tevens mogelijk om alle 10 de cijfers zelf te bepalen. Je hebt dus een behoorlijke invloed. Inleggen kan vanaf 1,50 euro, waarbij een maximum inzet van 22,50 euro per lot mogelijk is.

Hoe gaan de trekkingen in zijn werk en wat kan er gewonnen worden?

Zin om mee te doen met de Lucky Day loterij? Trekkingen vinden zes dagen per week plaats, waarbij alleen op zondag geen trekkingen plaats zullen vinden. Je kunt dus bijna elke dag kans maken op een mooi bedrag. Hoe de trekking in zijn werk gaat? Een onafhankelijke notaris trekt uit een bak, bestaande uit de 80 cijfers, de 20 winnende getallen. Je winst is afhankelijk van de hoeveelheid correcte cijfers die je hebt. Hoe meer juiste cijfers je hebt, hoe hoger je winst. Je kan tot 200.000 keer je inzet terug winnen, maar het is tevens mogelijk om speltegoed voor gratis loten te winnen.