Luckyday Nederland

Lucky Day is een van de Nederlandse loterijen. Het is ook onderdeel van de Staatsloterij, Lotto en Eurojackpot. Speel nu mee met Luckyday voor slechts € 1,50 per trekking.

ELKE DAG OM 19:00 UUR KANS OP GELDPRIJZEN!
Maak kans op €1.800.000 voor €6 of kies voor €450.000 voor €1,50 of €4.500.000 voor €3

Speluitleg

Speel mee met ten minste 1 en maximaal 10 geluksgetallen. Hoe meer getallen je kiest, des te hoger de mogelijke prijs. Raadpleeg het prijzenschema voor meer details.

Kies Jouw Geluksgetallen
Selecteer jouw geluksgetallen uit een reeks van 80 mogelijkheden. Wil je het aan het lot overlaten? Druk dan op de shuffle-knop om willekeurige getallen te genereren.

Stel Je Eigen Winstbedrag InJe kunt al meedoen vanaf €1,50 per lot, tot maximaal €22,50. Onthoud: een hogere inzet betekent een grotere potentiële winst. Heb je iets gewonnen?

Bonusspel voor Extra Winst
Wil je je winst verveelvoudigen? Dat kan met het Bonusspel. Je kunt je winst 1, 3, 5 of zelfs 10 keer laten uitbetalen. Deelname aan het Bonusspel kost evenveel als je initiële inleg.

Regels Lucky Day 2023

Lucky Day is een onderdeel van het moederbedrijf Lotto. Dit concern op het gebied van kansspelen heeft nog meer interessante kansspelen, loterijen en merken in het assortiment zoals bijvoorbeeld Krasloten, Lotto en de Toto. De Lotto is één van de grootste merken op het gebied van kansspelen, maar het concern heeft wel het hart op de juiste plek. Vele miljoenen van de winst die jaarlijks gemaakt wordt, wordt weggegeven aan diverse goede doelen. Hierbij gaat het om miljoenen euro’s.

Je kunt hierbij denken aan goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Wanneer je dus meedoet aan een kansspel bij de Lotto, ondersteun je ook gelijk een goed doel. Ook wanneer je meedoet aan Lucky Day, is dit het geval.

Prijswinnaars Luckyday 2023

In januari 2023 werden er in Nederland 33.135 onderscheidingen uitgereikt! Wist je dat je met een investering van slechts € 1,50 kans maakt op een geweldige bonus van € 450.000

Met welk nummer ga jij spelen?
Kies jij het nummer dat tot nu toe het meest is getrokken? In 2021 is 54 maar liefst 118 keer gevallen, heb je de juiste gekozen? Is een van de door jou gekozen geluksdagnummers al een van de meest getrokken nummers? Of heb je een eigen strategie?

Zelf kiezen of auto nummers bij Lucky Day?

Het voordeel aan de Lucky Day loterij is dat je zelf het lotnummer en de inzet kunt bepalen. Qua lotnummer kun je kiezen voor getallen tussen de 1 en de 80. Je kunt deze automatisch laten genereren, maar het is tevens mogelijk om zelf de cijfers te bepalen. Hierbij kun je er voor kiezen om maar één cijfer zelf te kiezen, maar het is tevens mogelijk om alle 10 de cijfers zelf te bepalen. Je hebt dus een behoorlijke invloed. Inleggen kan vanaf 1,50 euro, waarbij een maximum inzet van 22,50 euro per lot mogelijk is.

Hoe gaan de trekkingen in zijn werk en wat kan er gewonnen worden?

Zin om mee te doen met de Lucky Day loterij? Trekkingen vinden zes dagen per week plaats, waarbij alleen op zondag geen trekkingen plaats zullen vinden. Je kunt dus bijna elke dag kans maken op een mooi bedrag. Hoe de trekking in zijn werk gaat? Een onafhankelijke notaris trekt uit een bak, bestaande uit de 80 cijfers, de 20 winnende getallen.

Je winst is afhankelijk van de hoeveelheid correcte cijfers die je hebt. Hoe meer juiste cijfers je hebt, hoe hoger je winst. Je kan tot 200.000 keer je inzet terug winnen, maar het is tevens mogelijk om speltegoed voor gratis loten te winnen.

Welke getallen worden het meeste getrokken op Lucky Day trekkingen in 2023

Geluksgetal 43 is in 2023 is veruit de meest voorkomende getal om te kiezen Dit wil niet zeggen dat hier de meeste prijzen op gevallen zijn. De Lucky Day 43 bal is wel veruit de meest getrokken bal van het jaar. Deze is 60 keer gevallen. Daarna volgen de getallen 53 en 55.

Lucky Day-nummers met het minste aantal trekkingen

29x | 29x 22, 30 keer | 68, 33x | 35, 36x | 57 & 74 en 37x | 24