UK National Lotto

De Engelsen houden van gokken en het spelen van loterijen. Zo spelen ze in de UK graag de Engelse lotto via the National lottery.co.uk website. Buiten de UK kun je ook loten kopen voor de Engelse lotto via onderstaande link.

Waar koop ik online loten voor de Engelse lotto?

Via onderstaande link kun je eenvoudig loten kopen voor de UK lotto in 2023. KIes je gelukcijfers tussen 1 en 59. Betaal 4,95 per lot en je maakt direct kans.

Wil je elke week honderdduizenden prijzen winnen? Alles wat je nodig hebt is een Britse Nationale Loterij! Met prijzen variërend van £ 2,1 miljoen tot maar liefst £ 50 miljoen, is de UK National Lottery een favoriet van wereldwijde spelers en zal het je leven in een mum van tijd veranderen van gewoon naar buitengewoon.

Win waar je ook speelt met de UK National Lottery

Dankzij Giant Lottos hoef je niet in het VK te zijn om te winnen. Koop eenvoudig uw UK National Lottery-tickets online bij Giant Lottos, kies 6 willekeurige nummers tussen 1 en 59, en als u alle 6 de nummers raakt, is de jackpot hier! De UK National Lottery trekt twee keer per week op woensdag en zaterdag, waardoor je elke week twee keer zoveel kans hebt om de jackpot te winnen.

Ontstaan Engelse lotto

De UK Lotto werd in 1994 opgericht onder de naam UK National Lottery. In het begin werd er een keer per week een trekking gehouden (iedere zaterdag). Drie jaar later werd de tweewekelijkse trekking ingevoerd, vanaf dat moment werden de trekkingen gehouden op woensdag- en zaterdagavond. meer informatie op ukloterij.com

Deze loterij biedt prijzen aan die in Europa tot de hoogste behoren. Ook heeft deze loterij wel een prestigieuze naam op het gebied van donaties aan goede doelen. Op dit moment wordt een deel van de opbrengst namelijk verdeelt onder ruim 800 goede doelen!

online-lot-uk-thunderball

In 2002 werd in maart de naam van de loterij veranderd van UK National Lottery naar UK Lotto, de naam die we vandaag de dag nog steeds kennen. Sinds dat moment draagt deze loterij in ruime mate bij aan het succesvol werven van fondsen voor de National Lottery Good Causes stichting. Dat is een stichting die, onder andere met behulp van de UK Lotto, honderden hulpbehoevende organisaties ruimschoots ondersteunt.

Uitslagen en trekkingen 2023

In 2023 vinden de trekkingen van de lotto plaats op woensdag of zaterdag. Dit zijn juist bewust andere dagen dan de Euromillions Million maker dit om concurrentie te voorkomen.

Hoe speel ik de lotto UK?

  • Kies 6 nummers van 1-59 of kies een Lucky Dip® voor willekeurig gekozen nummers.
  • U kunt tot 7 lijnen van nummers spelen op elke speelstrook en tot 10 stroken per keer kopen.
  • Kies om te spelen op woensdag of zaterdag – of beide, en dan het aantal weken dat u wilt spelen.

Vernieuwingen UK Lotto

In 2013 kreeg de UK Lotto een vernieuwing. Deze vernieuwing hield in dat de jackpots waarmee de wekelijkse trekkingen beginnen verhoogt werden. Daarnaast werd er een verloting aan de loterij toegevoegd die in iedere trekking 50 winnaars van £20.000 oplevert!

Op 5 oktober 2013 kreeg de UK Lotto een make-over die de bedragen waarmee de jackpots in beide wekelijkse trekkingen van deze loterij beginnen, verhoogde en een verloting aan de loterij toevoegde die in elke trekking 50 winnaars van oplevert! Maar de make-overs waren nog niet voorbij want in 2015 werd de getallenreeks waar spelers uit konden kiezen verruimd naar 1 tot 59 (voorheen was dat 1 tot 49). Op die manier namen de winkansen ook toe, van 1 op 14 miljoen naar 1 op 10 miljoen. Ook de jackpotprijzen werden weer verhoogd en de UK Lotto leverde op dat moment in iedere trekking wel een winnaar van de prijs van £1 miljoen Britse pond en twintig winnaars van de prijs van £20.000 op.

Jackpot record UK Lotto

Het gevestigde jackpotrecord staat op £66 miljoen dat moest worden gedeeld door twee spelers. Daarvoor was er al een record neergezet in 1996 van ruim £42 miljoen Britse pond.

En wie weet waar en wanneer het volgende jackpotrecord zal worden gebroken?

Wat zijn de kansen?

De kansen zijn hetzelfde als voorheen, maar de kans om te winnen zal hoger zijn, aangezien er nu slechts vijf worpen zijn toegestaan ​​(voorheen £ 22 miljoen).

Als uw Lotto-deelname resulteert in twee of meer hoofdnummers, wint u de prijs in de hoogste relevante Lotto-prijscategorie, onder voorbehoud van regelvereisten en naleving van deze procedures.
Als uw lotto-inzet resulteert in twee hoofdnummers, wint u een gratis lotto-lottrekking. Uw Lotto Lucky Dip wordt opgenomen in de Lotto Trekking na de Lotto Trekking waarin u de Lotto Dip hebt gewonnen. We laten u weten dat u gewonnen heeft en laten u kiezen aan welke lottotrekking u meedoet voor uw toekomstige Match 2 lottoprijzen (volgende lottotrekking, lottotrekking aanstaande woensdag of lottotrekking aanstaande zaterdag).