Oudejaarsloterij 31 december

Op Oudejaarsavond kan het weer gebeuren dat je in de prijzen valt. Dan wordt namelijk de Oudejaarsloterij van Staatsloterij getrokken. De jackpot, samen met alle andere prijzen gaan er ieder jaar gegarandeerd uit.

Wat kun je winnen?

Bij de Oudejaarsloterij speel je mee voor de jackpot. Deze staat dit jaar nogmaals op 30 miljoen euro belastingvrij. Daarnaast is het een traditie geworden dat er ook 200 Mini’s worden uitgereikt. Dit jaar volledig elektrisch. Tot slot zijn er nog veel andere geldprijzen die gewonnen kunnen worden om 2021 goed te beginnen.

Hoe speel je mee?

Om mee te spelen met de Oudejaarsloterij moet je natuurlijk een lot of meerdere loten kopen. Dit kun je tot uiterlijk 20 december doen bij de gerenommeerde verkooppunten en online. Omdat de corona maatregelen niet-essentiële winkels heeft moeten sluiten, zijn er minder verkooppunten open dan normaal. Toch zijn er genoeg plekken om je lot te kunnen kopen.

Dit jaar kun je al in de prijzen vallen wanneer je slechts een lot hebt gekocht. Je maakt dan namelijk automatisch kans op het winnen van 100 gratis loten, ter waarde van 3000 euro. Dit zijn honderd verschillende loten, waardoor je honderd keer meer kans maakt op de bovenstaande prijzen.

De campagne van dit jaar

De campagne van 2020 staat in het teken van ‘Geloof in geluk’. Vorig jaar werd de campagne van de Oudejaarsloterij al ingewijd door een schattig dier. Dit jaar is dit ook het geval met het schattige zwarte katje Frummel. Normaal zorgt een zwarte kat voor ongeluk, maar dit is bij Frummel niet het geval. Integendeel. De campagne is terug te vinden op de website van Staatsloterij.

Ruim 67 miljoen euro aan prijzen

Oudejaarsloterij pakt dit jaar weer flink uit. In totaal zijn er prijzen te winnen ter waarde van 67,5 miljoen euro. Hiermee heeft de Oudejaarsloterij de grootste jackpot van alle Nederlandse loterijen.

Onder deze prijzen horen ook de traditionele Mini’s. Dit jaar is de Mini Moonwalk Grey voor het eerst elektrisch. De mini bevat onder andere cruise control, een eigen navigatiesysteem en met de 184 pk elektromotor is de Mini veel milieuvriendelijker geworden.

Vergeet niet dat meespelen met Oudejaarsloterij bedoeld is voor volwassenen. Speel daarom alleen mee of geef alleen een Oudejaarslot cadeau aan iemand van 18 jaar of ouder.