Over de website

De website loterijen.info geeft informatie en het laatste nieuws over alle Nederlandse en buitenlandse loterijen. Met de opkomst van internet spelen mensen niet alleen maar de nationale of goede doelen loterijen maar kijken ze ook over de grenzen. Het is tegenwoordig erg eenvoudig om online loten te kopen voor bijvoorbeeld de Powerball in Amerika of de Lotto van onze Oosterburen. De grootste loterijen van dit moment binnen Europa zijn toch wel de Eurojackpot en de EuroMillions loterij. Beiden kunnen een jackpot uitkeren van 90 miljoen en 250 miljoen euro in 2023. Wie weet win jij deze geldprijs wel met jou unieke geluksgetallen.

Loterijen.info is een informatieve website over binnen en buitenlandse loterijen. Op deze website vind je het laatste nieuws, reviews en informatie over acties en promoties. De nationale loterijen en Lotto’s van diverse Europese landen worden onder de loep genomen en beoordeeld. Bekijk voordat je online een lot koopt naar de wet en regelgeving van het betreffende land.

Wij zijn verder niet verantwoordelijk en/ of aansprakelijk voor foutieve vermeldingen op deze website. Controleer altijd nog de loterij aanbieder voor de juiste weergaven van feiten.