Miljoenenjacht pak de koffer

Jaarlijks organiseert SBS6 voorheen RTL4 de postcodeloterij miljoenenjacht. De spelshow komt jaarlijks een aantal keren terug. Op zondag 3 september 2023 gaat de Miljoenenjacht van SBS6 weer van start, met 5 spannende zondagavonden achter elkaar.

Wil jij ook hetzelfde prijzengeld winnen als de finalisten in de studio?

Hoe gaat miljoenjacht in zijn werk?

Bij de Miljoenenjacht Finalewedstrijd kiezen de finalisten een gouden koffernummer. Deelnemers aan de postcodeloterij maken thuis kans op dezelfde prijs als de studiofinalisten. Dit bedrag kan oplopen tot 5 miljoen euro.

Dit voorjaar hebben wij bij de competitie Miljoenenjacht vele winnaars mogen verwelkomen. Vanaf 3 september, elke zondagavond om 20.00 uur, vijf weken lang, ben je onrustig.

Elke aflevering krijgt de kandidaat de kans om de studio te verlaten en miljonair te worden. De finalisten zitten aan de finaletafel van het “Gouden Kofferspel” en kunnen tot € 5 miljoen aan contant geld winnen.

Alle deelnemers aan de Postcode Loterij maken kans
Als deelnemer aan de Postcode Loterij maak je automatisch kans op hetzelfde prijzengeld als de studiofinalisten tijdens de Postcode Loterij Miljoenenjacht. Dat betekent dat jij kans maakt om thuiswinnaar te worden en Winston te verrassen! Buren die met de winnende postcode van de thuiswinnaar spelen, verdelen hetzelfde bedrag ook onder elkaar.