Australian powerball lotto

De down-under versie van de US Powerball lotto biedt loterij fans wekelijk een enorme belastingvrije jackpot en fantastische win kansen. Met een record jackpot van 80 milljoen AUD in 2009 is Australia Powerball een van de grootste loterijen van Australië. Grijp uw kans om de volgende winnaar van de komende Powerball van Australië te worden!

Record Jackpots bij de Australië Powerball loterij

Bij Australië Powerball zijn er veel opwindende jackpot winsten geweest! De trekking van 2009, op 30 Julie, betrof 80 miljoen AUD; dit was toen de grootste Australische pool. De twee gelukkige spelers die deze jackpot wonnen hadden als overeenkomende getallen 13, 17, 15, 21, 45 en als Powerball nummer 37. Deze jackpot van 80 miljoen brak het record van de vorige recordbedrag, $58,737,207 AUD, gewonnen door één persoon met de winnende getallen 5, 21, 11, 38, 2 en Powerball nummer 33. Klik hier om meer te lezen over Australië Powerball.

Australie Powerball loterij resultaten

Controleer uw loterij resultaten op ‘the Lotter’ om erachter te komen of u een van de Australische Powerball winnaars bent! De Australische loterij heeft niet minder dan 8 prijs divisies. U heeft zes winnende nummers, uit een vat van 1-40, en de Powerball nodig om de jackpot te winnen. De Powerball is een extra nummer, getrokken uit een apart vat van 1-20. Om een goede kans te maken iets te winnen in deze Australische loterij moeten twee nummers en de Powerball matchen voor de laagste geldprijs divisie! De Powerball matchen helpt ook om te winnen in de 3de, 5de, 7de en 8ste prijs divisies. Alle Australische Powerball winsten zijn volledige belastingvrij! Check uw resultaten voor winnende getallen over de hele wereld!

Winnende vakantie voor familie door de Austalische Powerball
De vader van een familie op vakantie in Shoal Bay besloot om erop uit te gaan en kocht een Australische Powerball; hij selecteerde de nummers 33, 36, 8, 15, 21 en 19 en Powerball getal 3. Nadat hij op zaterdag van die week de loterij tickets checkte om te kijken of hij de winnende getallen had, kwam hij zingend terug naar het vakantiehuisje van de familie: ze hadden de Australische Powerball jackpot van 6 miljoen AUD gewonnen! Lees hier meer over deze ongelooflijke winst.

Hoe u GRATIS de resultaten van Australië Powerball kan ontvangen?

Schrijf u hier in voor email updates om GRATIS uw resultaten van de Australia Powerball loterij te ontvangen. U kunt ook de gratis de  app voor Android, iPhone en iPad downloaden om meteen toegang tot informatie en resultaten van 80 loterijen van over de hele wereld te verkrijgen. Daarnaast kunt u met de mobiele apps ook tot tien vorige resultaten van de Australië Powerball trekkingen bekijken. Verder kunt u de apps gebruiken om uw geluksgetallen te selecteren en deze te gebruiken gedurende de volgende Australië Powerball trekking, overal ter wereld!

Klik hier om de officiële Australië Powerball Lotto website te bezoeken.