30 jaar lang 10 euro per maand

Een Staatsloterijlot uit Brielle heeft de eerste prijs gewonnen bij de Droomsalaristrekking bij de Nederlandse Loterij: 30 jaar 10.000 euro per maand. De gelukkige winnaar krijgt 30 jaar lang elke maand het bedrag nadat hij is uitgenodigd op het kantoor van de Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij deel van uitmaakt. De winnaar van de Salaristrekking van 1 juli begon de zomer goed, met hervonden rijkdom.

Een mega prijs met begeleiding

Nederlandse Loterij prijswinnaar begeleider Tonny Dijkhuizen kijkt er naar uit om de winnaar persoonlijk te feliciteren, samen met ‘Eerste Hulp voor Geluk’ (begeleiding en advies over het nieuwe fortuin van de winnaars). De winnaar van de Salaristrekking van 1 juli kreeg een droomstart van hun zomer, met nieuws over hun nieuwe rijkdom. Nederlandse Loterij Prijswinnaar Supervisor Tonny Dijkhuizen kijkt er naar uit om de winnaar persoonlijk te feliciteren, samen met First Aid for Happiness (begeleiding en advies voor nieuwe rijken).

De Staatsloterij is de oudste loterij van Nederland, opgericht in 1726. Jaarlijks zijn er 16 trekkingen: 12 reguliere trekkingen per tiende van de maand, Koningsdagtrekking, 1 juli trekking, 1 oktober trekking en de Nieuwe Loting op oudejaarsavond.

Plaats een reactie