Staatsloterij jackpot van 30 miljoen gewonnen in Amersfoort

De hoofdprijs van de Staatsloterij is op 31 december gewonnen in Amersfoort.

Bij de trekking van de jackpot van de Oudejaarsstaatsloterij op 31 december 2022 won een bij Primera Vathorst in Amersfoort gekocht lot de Hoofdprijs van 30 miljoen euro belastingvrij. Het winnende lotnummer is EP 38033.

Op nieuwjaarsdag wordt deze loterijspeler multimiljonair. Daarom kunnen we niet wachten om hen te ontvangen en te feliciteren met het winnen van de hoofdprijs van 30 miljoen euro. Ik moedig deze gelukkige winnaar aan om mijn kantoor in Rijswijk te bezoeken voor advies en begeleiding om zo lang mogelijk van hun nieuwe rijkdom te genieten.” Dat heb ik aangegeven toen ik begeleider was van deze hoofdprijswinnaar”, zegt prijsbegeleider Thomas van Vessem. Staatsloterij

Extra ondersteuning is beschikbaar voor de winnaar van een grote geldprijs. Zij kunnen altijd met de medewerkers van de Nederlandse Loterij in hun kantoor afspreken om de prijs te bespreken. Wanneer de winnaar bekend wordt gemaakt, wordt van hen verwacht dat ze een afspraak maken om hun prijs in ontvangst te nemen.

Op 31 december 2022 werd een recordaantal oudejaarskaarten verkocht.

Van de oudejaarsvieringen is de oudejaarstrekking net zo belangrijk als het eten van oliebollen en het drinken van champagne. Het is ook net zo populair – en was dit jaar zelfs populairder dan ooit. Op oudejaarsavond 2021 verkochten 7,1 miljoen Staatsloterij tickets. Sindsdien zijn er 7,16 miljoen loten verkocht.

Plaats een reactie