Staatsloterij zoekt winnaars Oudejaarstrekking 2018

De Staatsloterij is gestart met een actie om de winnaars van de Oudejaarstrekking uit 2018 die zich nog niet hebben gemeld te vinden. Als die winnaars zich niet voor 31 december 23:59 uur melden kunnen ze hun prijzen niet meer verzilveren. Het gaat om flinke prijzen. Zo staan er nog drie Mini’s te wachten op hun eigenaar en nog twee halve Mini’s, die gevallen zijn op een half Staatslot. Ook de winnaar van een geldprijs van €50.000 heeft zich nog niet gemeld.

Loten uit een winkel

Elk jaar zijn er wel prijswinnaars die zich niet met hun winnende Staatslot melden. Dat gaat zonder uitzondering om mensen die hun lot in een winkel hebben gekocht. Om hun Staatslot te verzilveren moeten ze zich melden bij een verkooppunt van de Nederlandse Loterij, waar de Staatsloterij onder valt. In dit geval moeten ze dat doen voor het einde van het jaar. Dat is 31 december 2019, 23:59 uur.

Toer langs zes verkooppunten

Bij de Staatsloterij is bekend in welke winkels de winnende staatsloten die nog niet zijn verzilverd zijn verkocht. Met een grote Staasloterij-truck wordt een toer gemaakt langs die winkels. Het doel is de mensen in de omgeving van die verkooppunten attent te maken op de niet geïncasseerde prijzen. Zij kunnen dan nog een keer goed hun kastjes, laatjes en de vakjes in de portemonnee doorzoeken om te kijken of daar nog een winnend Staatslot te vinden is.

Winnende lotnummers

Het gaat in totaal om zes lotnummers, die zijn verkocht bij verkooppunten in Vlissingen, Arnhem, Zevenbergen, Breda, Vught en Dordrecht. In de volgende tabel zijn de lotnummers en de bijbehorende prijzen op een rij gezet.
Prijs Lotnummer Verkooppunt
50.000 euro (½ lot) HE 91564 Primera Vlissingen
Mini BK 78272 Tabakspeciaalzaak Speklé Arnhem
Mini DO 94632 Bruna Zevenbergen
Mini EK 64986 Primera Hoge Vucht Breda
½ Mini (½ lot) ET 55012 Jumbo Vught
½ Mini (½ lot) FT 06838 Cigo Bieshof Dordrecht
Als de loten niet worden verzilverd zal het prijzengeld worden toegevoegd aan het bedrag dat de Staatsloterij vanuit de opbrengst van de loterijen investeert in 18 goede doelen, in Nederlandse sport en in de Nederlandse samenleving.

Plaats een reactie