Winnend EuroMillions koppel reageert twee weken later op jackpot

Voor een koppel uit Vlaanderen was het mooi thuiskomen. Nadat zij op vakantie waren geweest bleek uiteindelijk dat zij een van de winnaars waren van de afgelopen EuroMillions Jackpot. Het koppel is nu 21 miljoen euro rijker.

Eind augustus viel de jackpot van EuroMillions op de getallen 5, 13, 17, 32 en 43, plus stergetallen 2 en 10. De Belgische speler won samen met nog twee andere spelers de jackpot en deze drie spelers verdelen nu een prijzenpot van ruim 63,6 miljoen euro.

Oproep

Pas twee weken nadat de trekking is geweest maakte de Belg aanspraak op het geld. Dit komt omdat de winnaar met diens partner net op vakantie was en daardoor niet meer de uitslag had gecontroleerd. Winnaars van EuroMillions hebben tot 20 weken de tijd om hun prijzen toe te eigenen, dus de winnaar was alsnog op tijd.

Via verschillende vormen van media werd er een oproep gedaan naar de onbekende winnaar, waardoor de Belgische speler toch even ging nakijken wat de uitslag is geweest. Toen kwam het echtpaar erachter dat ze gewonnen hadden. De bewustwording kwam binnen als een bom. De naam van de winnaars wordt nooit bekendgemaakt, vanwege privacy redenen.

Een voorspellende droom

De man van het koppel geeft in een interview aan dat hij letterlijk over de lotto had gedroomd. Een paar jaar geleden droomde hij dat zijn vader hem wees op een bericht in de krant dat hij had gewonnen. Dit bleek toen inderdaad waar te zijn, de man had toen 70 euro gewonnen. Toen de speler de oproep langs zag komen moest hij terugdenken aan deze droom en ditmaal bleek het om iets meer geld te gaan.

Wat er met het geld gedaan wordt, weet het stel nog niet. De man geeft aan nog bij te moeten komen van de winst en pas te beslissen wat zij doen wanneer het een beetje is ingewerkt. Wel zegt hij dat zij het geld niet over de balk gaan smijten, maar in discretie na gaan denken wat ermee te doen.

Plaats een reactie