Giant Lottos review 2023

Giant lottos Nederland is een verkoper van internationale loterijen. Je kunt via Giant lottos loten lopen van diverse Europese en wereld loterijen. De site is jaren actief en staat gekenmerkt als betrouwbaar.

Welke loterijen kun je spelen bij Giant Lottos in 2023?

GiantLottos biedt acht van ’s werelds grootste loterijtrekkingen, maar de aankoopopties van de site maken elke selectie zeer verschillend in termen van prijs en gebruikerservaring. De meest gespeelde zijn de Powerball, Mega Millions, Duitse lotto, Eurojackpot en Euromillions.

Persoonlijk spel | Met deze optie kunnen gokkers wedden op een enkel spel, zoals UK National Lottery, Lotto 6aus49, SuperEnaLotto, EuroMillions, EuroJackpot, Powerball, Mega Millions en Mega-Sena.

Groepsspelen bij Giantlottos

Het “USA Powerplay”-pakket is voor degenen die alleen Noord-Amerikaanse spellen willen spelen, terwijl het “Euro Millionaires”-pakket gokkers de kans biedt om naast Lotto in Duitsland of LOTTO 6 AUS 49 en SuperEnalotto in Italië ook EuroMillions en EuroJackpot te spelen.

De optie Groepsspel van GiantLottos is voor gokkers die zich willen aansluiten bij een syndicaat om de kosten van deelname te verlagen en hun kansen op het behalen van de gouden medaille te maximaliseren. Spelers kunnen deelnemen aan pools in alle acht aangeboden loterijen, maar kunnen niet elke trekking individueel syndiceren: EuroJackpot en Mega Millions kunnen alleen worden gespeeld als onderdeel van de Double Euro- en MegaPower-opties, die ook de EuroMillions- en Powerball-series omvatten.

Gebundelde spellen | Met de laatste categorie in de aanbieding kunnen spelers aan meer dan twee loterijen tegelijk deelnemen. De grootste van deze bundels is All Draw Bonanza, die gelijktijdige toegang biedt tot alle loterijen die op de site worden aangeboden.

Hoe koop ik loten en speel ik mee bij Giant lottos?

Wat moet ik doen als ik gewonnen heb bij Giantlottos?

Gelukkige spelers die winnende proxy-tickets online kopen, krijgen de winst direct op hun geregistreerde rekening bijgeschreven, maar het is de moeite waard om op te merken dat GiantLottos 5% makelaarskosten rekent op alle prijzen van meer dan £1000.

Niet alle loterijen zijn onderworpen aan dezelfde belastingregels, dus bepaalde jackpot wint (Mega Millions, Powerball) zal worden belast, terwijl anderen niet (EuroMillions, het Verenigd Koninkrijk National Lottery). Sommige van de aangeboden trekkingen betalen uit via annuïteiten in plaats van forfaitaire bedragen, dus het is belangrijk voor spelers om kennis te nemen van de voorwaarden van individuele loterijen voordat ze deelnemen.

wanneer ontvang ik mijn geld winst?

Geld dat in de online Lottos-portefeuilles van gokkers wordt bewaard, kan worden opgenomen op persoonlijke bankrekeningen door een e-mail te sturen naar het accountteam van het bedrijf. Het geld wordt gewoonlijk binnen vijf werkdagen op de aangewezen rekeningen gestort, maar dit proces kan pas van start gaan nadat de exploitanten de identiteit van de spelers hebben geverifieerd.

GiantLottos.com is een van de grootste namen in online loterij sites sinds 2005. Eigendom van en geëxploiteerd door Neezy Technologies Limited,Lottos koopt internationale loterij tickets voor lotto liefhebbers uit de hele wereld.

In deze GiantLottos review, zullen we kijken naar alle loterijen deze grote site beschikbaar heeft, evenals de vele prachtige bonussen en extraatjes het biedt.