Loten kopen TheLotter wereldwijd

Wereldwijd loten kopen doe je bij the lotter. Maar wie is Thelotter? Wat voor partij zit hier achter. Lees onze review en beoordeling over thelotter op loterijen.info!

Registreer je gratis bij thelotter

Voor het kopen van loten voor het meespelen in een loterij hoef je tegenwoordig niet meer naar een verkooppunt toe, want je kunt je loten nu ook eenvoudig en veilig online kopen. Behalve dat je je deur er dus niet meer voor uit hoeft, heeft het online kopen van loten nog een groot voordeel, namelijk dat je op één plek terecht kunt voor loten van loterijen van over de hele wereld. Dat betekent ook dat je dus niet in het land hoeft te zijn waar de betreffende loterij wordt gehouden, maar dat je vanuit iedere plek ter wereld mee kunt spelen met vrijwel elke grote of kleinere loterij.

Officiële loten Thelotter

Wanneer je voor het eerst online loten wil kopen, is het begrijpelijk dat je je afvraagt hoe veilig dat is. Want hoe weet je zeker dat je officiële loten krijgt en dat het hele proces eerlijk verloopt? Om dat te verzekeren wordt er gewerkt met lokale vertegenwoordigers in het land waar de loterij wordt gehouden. Zij zorgen ervoor dat de loten bij officiële verkooppunten worden gekocht, waarna deze voorzien worden van een serienummer en worden gescand. De scan wordt vervolgens in je persoonlijke account geplaatst, waar je elk moment van de dag op kan inloggen om je loten te bekijken. De fysieke loten worden uiteraard altijd veilig opgeborgen in een kluis.

Het prijzengeld
Voor het online kopen van je loten betaal je transactiekosten. Dit bedrag is al verwerkt in de prijs van de loten. Er wordt dus niet gewerkt met commissies, maar met een vast bedrag. Dat betekent dat het prijzengeld geheel naar de winnaar gaat en je er dus niks van hoeft af te staan. Het voordeel van online meespelen is bovendien dat je direct bericht krijgt als je gewonnen hebt. Je hoeft dus zelf de uitslagen niet meer in de gaten te houden. Ook achter het prijzengeld hoef je niet meer aan, want dat wordt automatisch op je account gestort. Alleen bij hele grote bedragen, zoals een jackpot, moet je de prijs soms persoonlijk ophalen.

Een account maken bij The lotter

Om je loten online te kunnen kopen, heb je alleen een account nodig en toegang tot het internet. Een account maak je eenvoudig en snel aan en je hoeft het maar één keer te doen. Daarna kun je simpelweg inloggen met je account en meespelen in loterijen over de hele wereld, waar ter wereld je jezelf ook bevindt. Zo kun je meedoen aan grote loterijen zoals de Mega Millions, Duitse Lotto of de SuperEnalotto of juist in kleinere loterijen zoals een nationale lotto.

Koop online loten bij Thelotter!