De 5 populairste buitenlandse loterijen

Wat zijn nu de 5 populairste buitenlandse loterijen? Welke loterijen worden nu het meest gespeeld?
Heb je zin om loten te kopen, maar weet je niet aan welke loterij je mee moet doen? Wij hebben voor jou en overzicht gemaakt met loterijen over de hele wereld. De meest populaire loterijen hebben we op een rijtje gezet. Je speelt niet rechtstreeks, maar via een intermediair die je kunt vertrouwen. Er zijn verschillende prijzen te winnen en wij geven je een overzicht welke interessant kunnen zijn. Via deze website kun je meedoen met vrijwel elke loterij in de wereld. Je kunt zelfs via deze website korting krijgen op loten. Dus kijk snel of er wat voor jou tussen staat.

Populairste buitenlandse lotto’s

Onderstaand de meest gespeelde buitenlandse loterijen. Al deze loterijen kunnen online gespeeld worden. Je krijgt vervolgens een officieel lot per mail toegestuurd.

Wil je ook meespelen met een van deze loterijen? Open dan een account bij thelotter.

Flinke bedragen bij de Amerikaanse Powerball

Als mensen een heel hoog bedrag zien wat ze kunnen winnen, begint het interessant te worden. Een hoge jackpot is voor mensen een reden om mee te spelen. Er kunnen bij deze loterij meerdere winnaars zijn. Er is ooit een geldbedrag van 1,5 miljard gewonnen door drie mensen. Dan ben je zeker wel blij als dat maar met zijn drietjes verdeeld hoeft te worden. Een mooi bedrag om wat leuks mee te doen. Steeds meer mensen doen mee, dus er wordt meer geld besteed en daardoor wordt de jackpot ook steeds hoger in de toekomst, is de verwachting.

De Europese EuroMillions

EuroMillions is niet bij iedereen bekend, maar dit is een grote loterij in Europa. Meerdere landend oen hier aan mee, maar Nederland niet. Je kunt hier flink wat geld mee winnen. Als niemand wint, wordt het geld meegenomen naar de volgende trekking. Zo kan de jackpot dus flink oplopen totdat iemand en keer wint. Bij deze loterij kies je vijf getallen en één bonusnummer: de lucky star. Zo heb je extra kans om iets te winnen. De jackpot kan wel oplopen tot 190 miljoen euro!

De jackpot van MegaMillions

Megamillions is een populaire loterij in Amerika. Elke dinsdag en zaterdag vinden de trekkingen plaats in de staat Georgia. Om mee te doen aan deze loterij moet je vijf getallen goed hebben en een Mega Ball. Een lot bestaat uit twee delen. Als je alles goed hebt, win je de complete jackpot. Dit kan oplopen tot honderden miljoenen dollars.

Bijna dagelijks winnen bij SuperEnalotto

De Italiaanse SuperEnalotto vindt wel heel vaak plaats. Drie keer per week maak je kans om prijzen te winnen! Bij deze loterij worden er zes getallen getrokken uit negentig ballen. Je maakt kans op een flinke jackpot, want zo lang er niets valt, blijft hij hoger worden. Dit kan flink oplopen.

De traditionele en oude Spaanse La primitiva

De Spaanse loterij La Primitiva is al in de 18e eeuw ontstaan. Het is een populaire loterij in het land. Elke donderdag en zaterdag vinden er trekkingen plaats. Je lot bestaat uit 49 getallen. Wil je kans maken op de jackpot, dan moeten al je getallen (dat zijn er zes) goed zijn! Een aantal jaar geleden, in 2012, is er een element toegevoegd: reintegro. Dit is een getal tussen de 0 en 9 en wordt automatisch aan je lot toegevoegd.

Is dit alles wat er is?
Er zijn natuurlijk nog veel meer loterijen om aan mee te doen. Duitsland heeft ook een aantal mooie loterijen waar aan je kunt mee spelen. Maar bovenstaande loterijen zijn de meest populaire. Kijk vooral rond, lees erover of speel gewoon eens mee met een aantal loterijen. Je merkt vanzelf wat je prettig vindt en welke loterij bij jou past. Je kunt bij deze blijven of uiteindelijk ook wisselen tussen meerdere partijen.

Plaats een reactie