De hoofdprijs van de staatsloterij valt in Amsterdam

Op 10 april in 2021 werd de trekking van de staatsloterij gedaan. De hoofdprijs is 1 miljoen euro netto. Deze prijs is gevallen in Amsterdam en de gelukkige winnaar had lotnummer EG 70092.

Als je een grote prijs wint, zoals deze hoofdprijs, dan krijg je een uitnodiging om naar het kantoor van de Nederlandse Loterij, waaronder Staatsloterij valt, te komen. De winnaar ontvangt, als diegene dat graag wil, advies over omgaan met het nieuwe geld en eventueel ook begeleiding. Begeleider van winnaars Marjon Dissel-van Bragt noemt dit: ‘‘Eerste Hulp bij Geluk’. We hopen deze geluksvogel binnenkort persoonlijk te mogen feliciteren op ons kantoor in Rijswijk”
De Staatsloterij maakt gebruik van Winnaarsanonimiteit: Omdat de Staatsloterij het belang van anonimiteit inziet en de winnaar ook ruimte wil geven, maken we de gegevens van de winnaar niet bekend.

De jackpot is helaas niet gevallen

Omdat de Jackpot niet gevallen is, is de volgende trekking hiervan op 10 mei en telt de prijs 26,3 miljoen euro netto.

Informatie over de Staatsloterij

De Staatsloterij valt onder de Nederlandse Loterij. De Nederlandse Loterij heeft een mooie €894,7 miljoen euro aan haar spelers uitgekeerd in 2019. Hierbij zit ook kansspelbelasting. De opbrengst van de Nederlandse Loterij wordt meestal geïnvesteerd in de NOC*NSF, in de Nederlandse sport en verdeeld over 18 goede doelen die beweging, gezondheid en welzijn belangrijk vinden. Dit wordt gedaan via de minister van Financiën. In 2019 werd een mooi bedrag van over de 173 miljoen geïnvesteerd.

Plaats een reactie