Derde grootse jackpot ooit van 1,55 billion jackpot gewonnen in Flordia

Iemand in Florida won dinsdagavond de Mega Millions-jackpot van $ 1,58 miljard, waarmee een einde kwam aan een bijna vier maanden durende reeks no-win-loterijtrekkingen waarbij de naamloze winnaar de op twee na grootste prijs in de Amerikaanse geschiedenis mee naar huis nam.

Waar werd lot gekocht?

Een Publix-supermarkt in Neptune Beach verkocht het winnende lot, volgens de Florida Lottery. De winnende nummers zijn: 13, 19, 20, 32, 33, en de gele bal is: 14.

Iemand heeft een bericht achtergelaten om commentaar van Publix te vragen. Berichten aan de Florida Lottery werden niet onmiddellijk teruggestuurd.

Voorafgaand aan deze grote overwinning waren er 31 opeenvolgende trekkingen sinds de laatste werd gewonnen op 18 april. De prijzen stijgen gestaag.

Wat is de win kans?

Een Mega Millions-jackpotwinnaar is zo zeldzaam dat de kans slechts 1 op 302,6 miljoen is. Mega Millions vindt plaats in 45 staten, Washington, D.C. en de Amerikaanse Maagdeneilanden.

Als de winnaar kiest voor een lijfrente over 30 jaar, neemt hij $ 1,58 miljard mee naar huis. Mensen geven over het algemeen de voorkeur aan vaste bedragen en de jackpot van dinsdag werd geschat op $ 783,3 miljoen.

Prijzengeld is onderworpen aan federale belastingen. Hoewel Florida geen inkomstenbelasting heeft, belasten veel staten ook loterijwinsten.

Een wet in Florida die vorig jaar van kracht werd, staat loterijwinnaars van meer dan $ 250.000 toe om 90 dagen anoniem te blijven.

Wat zijn de winnende nummers voor de Mega Millions-jackpot?

De winnende nummers waren 13, 19, 20, 32, 33 en de Super Ball 14.

Plaats een reactie