Een inwoner van Gooi genaamd ’t won een Lotto-jackpot van 5,7 miljoen euro.

Een inwoner van Gooise Meren won zaterdag de Lotto-jackpot ter waarde van 5,7 miljoen euro. De Lotto-organisatie maakt de naam van de winnaar niet openbaar. Lotto trekt jaarlijks de meeste jackpotwinsten van Nederland.
De Nederlandse Lotto-jackpot valt het vaakst; de 27 valpartijen sinds 2018 hebben in totaal 132,7 miljoen euro opgeleverd! U kunt deze jackpot winnen door op zaterdag Lotto te spelen.

wat waren de winnende getallen?

Een abonneespeler uit de Gooise Meren won de hoofdprijs met een lot waarop de nummers 7, 13, 23, 29, 31 en 41 als winnaars stonden. Na het winnen van de grote jackpot wordt de winnaar uitgenodigd in Rijswijk, Nederland – waar Lotto is gevestigd – voor ‘Eerste hulp bij geluk’, begeleiding en advies.

De Lotto Jackpot van 5,7 miljoen euro is een geldprijs voor loterijspelen; het wordt beschouwd als een brutoprijs. Dit betekent dat de winnaar nog 29% belasting moet betalen over het bedrag.

De Nederlandse Loterij verdeelde het hele jaar door 2.467 miljoen euro aan prijzengeld onder de spelers. Dit omvat geld dat als belasting is betaald aan spelers voor gokken.

Plaats een reactie