Eurojackpot gewonnen door spelers uit Den Haag en Amstelveen

Tijdens de trekking van Eurojackpot op vrijdag 13 augustus zijn niet één maar twee spelers in de grote prijzen gevallen. Het betreft twee spelers die hun lot hebben gekocht in een filiaal van boekhandel Cigo.

De jackpot is bij deze trekking gevallen op de nummers 4, 31, 39, 43 en 46, met bonusgetallen 1 en 4. De twee Nederlandse deelnemers hadden de eerste vijf getallen goed voorspeld. De winnaars kochten hun lot in een Cigo-vestiging in Amstelveen en Scheveningen. Beide spelers gaan er nu vandoor met een bedrag van ruim 115 duizend euro.

Jackpot naar het buitenland

Nederlandse Loterij, waar Eurojackpot in Nederland door wordt aangeboden, roept de winnaars op om langs te komen op het hoofdkantoor. Hier krijgen zij hun geldbedrag uitbetaald, minus 30,1 procent kansspelbelasting. De namen van de winnaars worden door Nederlandse Loterij nooit bekendgemaakt.

De jackpot van deze Europese loterij werd deze trekking ook gewonnen door twee spelers. Een deelnemer uit Polen en een uit Finland hadden alle getallen goed, waardoor zij nu een bedrag van 45 miljoen euro bruto per persoon hebben gewonnen. Omdat de jackpot er deze trekking uit is gegaan staat deze bij de volgende trekking op 20 augustus weer op 10 miljoen euro.

Plaats een reactie