Inwoner van Geldrop wint 30.000 euro bij trekking Lucky Day

Een inwoner van Geldrop is flink in de prijzen gevallen bij dagelijkse trekking van Lucky Day, een kansspel van de Nederlandse Loterij. Op het lot is een prijs van 30.000 euro gewonnen. Het is niet bekend wie de gelukkige prijswinnaar is. Het is alleen bekend dat het winnende lot is gekocht bij Lukoil in het winkelcentrum Coevering. De winnaar wordt verzocht contact op te nemen met de Nederlandse Loterij.

Prijzengeld

De Nederlandse Loterij zal het winnende lot controleren alvorens het prijzengeld wordt uitgekeerd. De winnaar zal echter niet het volledige bedrag ontvangen, een deel van het prijzengeld wordt ingehouden door de belastingdienst. Over het winnende bedrag moet immers nog wel kansspelbelasting betaald worden. De gelukkige winnaar ontvangt daarom ‘slechts’ 20.970 euro op zijn of haar rekening.

Feestje!

De winnaar is nog niet bekend, maar dat maakt de uitbaters van Lukoil niet uit. In het winkelcentrum Coevering te Geldrop wordt op 23 maart een feestje gegeven om de verkoop van het winnende lot te vieren. Het is aan de winnaar of hij zichzelf bekend gaat maken op dit feest, de Nederlandse Loterij maakt de namen van prijswinnaars nooit openbaar.

Ben jij de volgende winnaar van Lucky Day?

Bij Lucky Day maak je dagelijks kans op mooie geldprijzen. Het enige wat je hoeft te doen, is uit 80 getallen 1 tot 10 geluksgetallen te kiezen. Is jouw getal het winnende getal? Dan win je een leuke geldprijs! De hoogte van de prijs is afhankelijk van je inzet, hoeveel getallen je kiest en hoeveel getallen je goed hebt gekozen. Zoals ze zeggen bij Lucky Day: ‘This could be your lucky day!’

Plaats een reactie