Jonge vrouw loopt miljoenen euro’s mis in de loterij

Eind februari dacht de 19-jarige Rachel Kennedy in het Engelse plaatsje Hertfordshire dat ze een gigantische jackpot had gewonnen in de loterij EuroMillions. Haar nummers waren namelijk gevallen voor een bedrag van 210 miljoen euro. Het geluk moest alleen snel plaatsmaken voor teleurstelling, toen bleek dat zij helemaal niet meespeelde met de loterij.

Uitgesloten

De jonge vrouw speelde al weken mee met dezelfde zeven getallen, zonder dat de jackpot was gevallen. Tijdens de trekking van 26 februari bleken alle getallen overeen te komen met die van de speelster. De Britse vrouw kreeg zelfs een berichtje in haar app van EuroMillions, onder vermelding van de ‘winnende combinatie’.

Toen de vrouw dit zag was ze laaiend enthousiast en vertelde het goede nieuws aan haar moeder en vriend. De euforie bleek alleen van korte duur, toen bleek dat ze niet meespeelde. Er was iets misgegaan met de betaling van haar lot, waardoor ze uitgesloten was van deze trekking. Hierdoor liep ze het geldbedrag in de jackpot mis.

In gedachte al uitgegeven

De Britse Nationale Loterij, die in het Verenigd Koninkrijk de trekkingen van EuroMillions uitkeert, gaf aan het te betreuren wat er is gebeurd, maar verder niets te kunnen. De loterij kon Rachel alleen succes wensen in de toekomst meer geluk te hebben.

De speelster zelf leek het verlies nog goed op te vangen, maar dit gold niet voor iedereen. Haar vriend bleek meer te zitten met de misgelopen miljoenen en deelde de uitslag via Twitter. Dit bericht bereikte zelfs de Britse nationale media. De vriend gaf hierin aan dat hij het geld in gedachte als deels had uitgegeven.

Plaats een reactie