Lottery.com dreigt van NASDAQ te worden gehaald

Lottery.com loopt het risico van de Nasdaq te worden geschrapt vanwege het niet op tijd indienen van financiële rapporten. Bovendien wordt het bedrijf geconfronteerd met een class action-rechtszaak van beleggers die klagen over valse en misleidende informatie die door het bedrijf is verstrekt.

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission verklaarde dat Lottery.com haar financiële beoordelingen voor 30 juni niet had ingediend vanwege het onvermogen om het kwartaalrapport van Form 10-Q in te dienen.

Omdat ze hun financiële rapporten niet op tijd bij de SEC hadden ingediend, ontving Lottery.com vorige week, 17 augustus, een waarschuwing van Nasdaq. In dit bericht stond dat het bedrijf niet voldeed aan de Nasdaq-noteringsregels, die de indiening van alle periodieke financiële rapporten vereisen. .

Lottery.com kan op elk moment vóór 31 augustus 2019 terugkeren naar de noteringsregels van Nasdaq. Ze kunnen dit doen door een formulier 10-Q in te dienen. Als alternatief kan Nasdaq Lottery.com een ​​verlenging van 180 dagen verlenen als ze een nalevingsplan indienen. De verlenging loopt af op 13 februari 2023 – dat is wanneer het formulier 10-Q zou zijn verlopen als ze geen nalevingsplan hadden ingediend of er een hadden ingediend na de vervaldatum.

De SEC beweert dat Lottery.com geen specifieke tijd voor naleving kan garanderen. Ze zijn van plan Form 10-Q zo snel mogelijk in te dienen om de naleving te herwinnen.

Er is een class action-rechtszaak aangespannen bij de Amerikaanse rechtbank voor het zuidelijke district van New York. Het gaat om beleggers die tussen 15 november 2021 en 29 juli 2022 effecten van Lottery.com hebben gekocht. De rechtszaak beweert dat Lottery.com de Securities Exchange Act van 1934 heeft geschonden.

Plaats een reactie