Lotto jackpot gevallen in Rotterdam en Ermelo

De Lotto jackpot van zaterdag 15 augustus is gevallen. De jackpot stond op 3,3 miljoen euro en is gewonnen door twee winnaars, de één uit Rotterdam en de ander uit Ermelo.

De winnaars hadden alle zes de juiste getallen gekozen. Deze getallen waren 7, 9, 14, 19, 27 en 32. De jackpot wordt onder de twee winnaars verdeeld, waardoor beide winnaar een bedrag van 1,65 miljoen euro in de wacht slepen. Wel wordt hier nog een kansspelbelasting van 30,1 procent over geworven, waardoor de beide winnaar nog steeds ruim 1,15 miljoen euro op hun rekening bij mogen schrijven.

Hulp bij geluk

Sander van der Vooren, begeleider bij Lotto, benadrukt hoe verrassend deze winst midden in de vakantie kan zijn. De winst kan uit het niets tegemoet zijn gekomen, waardoor de loterij de winnaars heeft uitgenodigd om naar het kantoor in Rijswijk te komen. Hier krijgen zij een zogeheten ‘Eerste Hulp bij Geluk’, wat betekent dat ze advies en begeleiding kunnen krijgen op het gebied van wat ze met hun nieuwe rijkdom kunnen doen.

Lotto geeft nooit de identiteit van de winnaars prijs. Dit is vanwege de belangen van de winnaars om hun privacy te waarborgen.

Plaats een reactie