PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro valt in Reuver

De PostcodeKanjer is dit jaar gevallen op de postcode 5953 HT in Reuver. Dit dorpje in Limburg kent slechts één postcode, waardoor iedere inwoner die meespeelt in de prijzen is gevallen.

De winnaars mogen een bedrag van 56,7 miljoen euro onder elkaar verdelen. De helft van dit bedrag werd verdeeld onder de spelers die meespeelden op de winnende postcode. Zij winnen een bedrag van ruim 2 miljoen euro per lot. De andere helft wordt verdeeld onder de spelers met dezelfde wijkcode. Zij winnen allemaal een bedrag van maximaal bijna 11 duizend euro per lot.

Het kan weleens gebeuren

Enkele winnaars doen hun verhaal bij de lokale nieuwszender Peel & Maas. Hierin geeft een speler, die met twee loten meespeelt, aan dat hij al het gevoel had dat het dit jaar weleens kon gebeuren dat zijn dorp in de prijzen zou vallen. Omdat er maatregelen getroffen werden om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen werd de uitreiking gedaan via een livestream op de website van de Postcode Loterij.

Ook de Oudejaarstrekking bracht een winnaar op. De hoofdprijs van deze trekking werd gewonnen door een speler uit het Utrechtse Doorn, die meteen 30 miljoen euro heeft gewonnen. Dit jaar werden er 7,1 miljoen Oudejaarsloten verkocht, het hoogste aantal tot nu toe.

Plaats een reactie