Record loterij jackpot van 2 Miljard Dollar bij de Powerball is gevallen

Een jackpotrecord van $ 2,04 miljard werd gevestigd voor de Powerball-loterij. Een enkel ticket verkocht in Altadena, Californië brak dit record, volgens ambtenaren.

De California Lottery tweette dat het lot werd verkocht bij Joe’s Service Center. Powerball.com verklaarde ook dat de winnaar alle zes cijfers uit Californië overeenkwam, die een uiterst kleine kans hebben om te gebeuren: 1 op 292,2 miljoen. De Multi-State Lottery Association verklaarde ook dat de kans om een ​​winnaar te zijn die overeenkomt met alle zes de nummers – zelfs slechts één – 1 op 292,2 miljoen is.

Wat waren de winnende cijfers van de Powerball jackpot?

Volgens de aangekondigde winnaars van de tekening op dinsdag, was het nummer van de Powerball-tekening 10. Bovendien waren de winnende nummers 10-33-41-47-56.

Volgens de Multi-State Lottery Association werden meer dan 11,2 miljoen loten verkocht en werden er ongeveer $98 miljoen aan geldprijzen uitgereikt. Dit omvat 22 kaarthouders die $ 1 miljoen aan prijzen hebben gewonnen door vijf witte nummers te matchen, maar niet de Powerball. Veel van deze prijswinnaars realiseren zich misschien niet dat ze eigenlijk een van de kleinere prijzen zijn die beschikbaar zijn via loterijen.

Dinsdagavond moest de Powerball-jackpot van $ 2,04 miljard die van de ene op de andere dag was getrokken, opnieuw worden gedaan vanwege een fout. Als gevolg hiervan werd een in Zuid-Californië verkocht lot de enige winnaar van de jackpot.

Plaats een reactie