Speler uit Rotterdam wint 15 duizend euro bij Lucky Day

Tijdens de trekking van 14 oktober is de hoofdprijs van 15 duizend euro gevallen. Het bedraagt een lot van kansspel Lucky Day, dat is gekocht in de speciaalzaak Tabac & Gifts Brisi in Rotterdam. De winnaar wordt verzocht zich te melden op het hoofdkantoor van Nederlandse Loterij, waar Lucky Day in Nederland onderdeel van is.

De Rotterdamse speler won het geldbedrag door 8 van de 9 getrokken getallen correct te voorspellen. Daarnaast deed de speler ook mee met het bonusspel van de loterij. Een woordvoerder van Nederlandse Loterij geeft aan dat bij het bezoek aan het hoofdkantoor in Rijswijk het winnende lot wordt gecontroleerd en het geld direct uitbetaald kan worden aan de winnaar. Over het gewonnen geld moet nog wel kansspelbelasting betaald worden.

Lucky Day is een loterijspel van Nederlandse Loterij, waar er dagelijks een trekking plaatsvindt. Spelers kunnen meedoen door tussen de één en tien getallen aan te kruizen op het formulier met 80 getallen erop. Hoeveel geld je hier wint is afhankelijk van met hoeveel getallen je meespeelt en hoeveel je er goed hebt voorspeld, plus het bedrag waarmee je meespeelt.

Plaats een reactie