Staatsloterij trekking 10 september levert 5 winnaars op

Op 10 september hield de Staatsloterij een trekking en kende vijf 1/5 loten ter waarde van € 1 miljoen netto toe. Deze tickets kregen lotnummer AG 67836 en zijn gekocht in een winkel in Roosendaal. Uit deze trekking zijn vier winnaars gekozen; het waren inwoners van Roermond, Amsterdam, Oude IJsselstreek en Assendelft. In totaal kregen deze vier winnaars elk 200.000 euro belastingvrij.

Tonny Dijkhuizen is de begeleider van de Nederlandse Loterij – ook wel Staatsloterij genoemd – prijswinnaars. Hij spoort abonnees van Staatsloterij aan om prijzengeld automatisch op hun bankrekening te laten storten. Iedereen die een Staatslot in een winkel heeft gekocht, wordt verzocht zich te melden bij de Nederlandse Loterij om de prijs uit te betalen. Dijkhuizen stimuleert ook Winners First Aid for Happiness, begeleiding en advies bij het omgaan met hun nieuwe rijkdom.

Anonieme Staatsloterij winnaars

Winnaars worden bekend gemaakt zonder hun namen te onthullen
De Staatsloterij onthult de informatie van de winnaars op een ‘need-to-know’-basis. Omdat ze de belangen van de winnaars voorop stellen, maken ze hun gegevens over het algemeen niet openbaar.

Jackpotprijzen ter waarde van 25,7 miljoen euro zijn gegarandeerd
De volgende Staatsloterij-trekking is de Droomsalarisloterij op 1 oktober. Dit is een kans om 30 jaar lang onbelast 10.000 euro per maand te winnen, de hoofdprijs bij deze trekking.

Op 10 oktober garandeert de Jackpot-trekking de huidige Jackpot van €27 miljoen.

Plaats een reactie