Trekking Powerball uitgesteld vanwege beveiligingsproblemen

De recordtrekking van $ 1,9 miljard Powerball is uitgesteld vanwege bezorgdheid over de veiligheid.

De California Lottery kondigde maandagavond laat aan dat ze meer tijd nodig hebben om de beveiligingsprotocollen te voltooien voordat ze de Powerball trekken.

Volgens de Multi-State Lottery Commission heeft een van zijn loterijen meer tijd nodig om zijn verkopen te verwerken nadat deze was aangekondigd. Als gevolg hiervan heeft de tekening geen vertraging opgelopen en zal deze nog steeds plaatsvinden nadat deze procedure is voltooid.

Waarom is de Powerball trekking uitgesteld?

De California Lottery merkt op dat Powerball-trekkingen strikte veiligheidsmaatregelen vereisen waaraan alle 48 loterijen moeten voldoen voordat ze plaatsvinden. Deze opmerking voegt eraan toe dat loterijexploitanten extra tijd nodig hebben om aan deze vereisten te voldoen voordat hun trekking kan worden gehouden.

De California Lottery merkt op dat de trekkingsresultaten worden vrijgegeven zodra alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen zijn voltooid. Dit omvat optreden onder het toeziend oog van loterijbeveiligers en auditors.

Vanaf dinsdagochtend vroeg bleef de California Lottery vertraging oplopen als gevolg van een probleem in een andere staat.

De California Lottery heeft aangekondigd dat er geen verwachte tijd voor de trekking is vastgesteld. Wanneer nummers beschikbaar zijn, wordt informatie over winnende nummers op hun website en Twitter-account geplaatst.

Plaats een reactie