TTV Flash uit Eindhoven ontvangt 1.250 euro extra van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor tafeltennisvereniging Flash uit Eindhoven. De club is één van de succesvolste deelnemers aan de ‘Samen voor je Club’-actie van de VriendenLoterij in september en ontvangt daarom eenmalig een extra bijdrage van 1.250 euro. TTV Flash gaat het geld gebruiken voor een nieuwe ketel.

Roger Jansen, bestuurslid bij loterij TTV Flash: “Wij zijn heel blij met deze extra bijdrage en willen iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk danken voor hun steun! We hadden onlangs de pech dat één van onze ketels het begaf, net nu de koude dagen eraan komen. Door deze extra bijdrage én de structurele steun kunnen we dit sneller financieren. Dit is een hele mooie financiële oppepper!”

Samen voor je Club 2019
Tijdens de ‘Samen voor je Club’-actie strijden clubs, verenigingen en stichtingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Doel van de actie is de structurele inkomsten vanuit de VriendenLoterij te vergroten. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club.

De belactie van TTV Flash leverde de club maar liefst 41 loten op. Daarmee scoorde de club in september de derde plaats. Als de 41 loten een jaar lang actief blijven, dan kan TTV Flash 3.946 euro toevoegen aan de clubkas.

Daarnaast wordt er drie maanden lang iedere maand in totaal 7.500 euro verdeeld onder de vijf best scorende clubs, verenigingen en stichtingen. Met dit bedrag kunnen zij net zoals TTV Flash een project verwezenlijken voor hun eigen club of vereniging.

Structurele financiële steun

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting, zoals de voetbalclub, te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet aangesloten zijn bij de VriendenLoterij kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

Plaats een reactie