PostcodeKanjer van 54,9 miljoen gevallen in Zuid-Holland

Dit jaar is de PostcodeKanjer van de Nationale Postcode Loterij gevallen in de provincie Zuid-Holland. De jackpot bedroeg dit jaar 54,9 miljoen euro en wordt verspreid onder de deelnemers met de winnende postcode.

De PostcodeKanjer is de door de Nationale Postcode Loterij georganiseerde loterij die ieder jaar gegarandeerd valt op Nieuwjaarsdag. Op de winnende postcode spelen 26 loten mee, verspreid onder 17 deelnemers. Elk lot is nu minimaal een miljoen euro waard.

Geen feestelijke viering

De bekendmaking gaat meestal gepaard met feestelijke activiteiten waarin de prijzen worden verdeeld. Dit jaar zijn deze activiteiten geschrapt om het risico op de verspreiding van het coronavirus te kunnen voorkomen. De winnaars zijn dit keer op 1 januari persoonlijk benaderd met het goede nieuws.

De eerste helft van de 54,9 miljoen euro wordt verdeeld onder de 17 winnaars op de juiste postcode. De andere helft wordt gedeeld onder de deelnemers uit dezelfde wijk, waarvan de getallen in de postcode dus wel overeenkomen, maar niet dezelfde letters. In dezelfde wijk zijn 4796 verdeeld, die per lot zo’n 6100 euro waard zijn zolang ze meespelen met het maximaal aantal Kanjerpunten. Alle prijzen worden binnen twee weken uitgekeerd aan de rechtmatige eigenaars.

Plaats een reactie