Roemenie Lotto 6/49

Wanneer je wil meespelen met een loterij hoef je echt niet meer van de bank af te komen. Vandaag de dag is het namelijk heel eenvoudig om online je loten aan te schaffen voor de Roemense Loto 6/49. Daardoor is er een hele nieuwe wereld met nieuwe mogelijkheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het kopen van buitenlandse loten. Er zijn tal van aanbieders beschikbaar waarbij je loten van buitenlandse loterijen kunt kopen. The Lotter is daar een goed voorbeeld van. Dit is een betrouwbare website waar je tal van buitenlandse loten kunt aanschaffen. Bijvoorbeeld van de Roemeense 6/49 Lotto. Deze Roemeense loterij wordt steeds populairder en ook in andere landen spelen er steeds vaker mensen bij. Hieronder kom je alles over deze loterij te weten!

Koop een lot >

Jackpot Roemeense lotto

Er zijn meerdere redenen om mee te spelen met deze loterij. De allergrootste is direct ook heel erg groot. De Roemeense lotto 6/49 heeft namelijk een flinke jackpot. Op dit moment is de jackpot ruim 15 miljoen Roemeense leu. Dat is omgerekend zo’n vier miljoen euro. Een flink bedrag om te winnen en werken is er daarna niet meer bij. Een ander groot voordeel is dat je simpel online je loten kunt kopen en dus amper moeite hoeft te doen om deel te nemen. Dat is sowieso het grote voordeel van de vele online loterijen waar je aan mee kunt doen. Overal op de wereld kun je op meerdere apparaten je loten kopen. Het enige dat je daarvoor nodig hebt, is internet. Bovendien komt de Roemeense 6/49 lotto ook nog eens regelmatig met scherpe aanbiedingen waardoor de loten nog voordeliger zijn om aan te schaffen.

Roemeense loterij: hoe werkt die?

Als je mee wilt gaan spelen is het natuurlijk wel zo fijn dat je een beeld hebt van hoe deze 6/49 loterij uit Roemenië eigenlijk precies werkt. De naam zegt eigenlijk al veel over het spel zelf. Je kunt namelijk 6 getallen kiezen tussen de 1 en de 49. Daarbij wordt géén gebruik gemaakt van bonusgetallen of andere extra’s. Daardoor wordt de loterij overigens juist geroemd omdat dit gegeven ze zeer transparant maakt. Je kunt wel kiezen voor meerdere rijen op je lot. Een standaard lot beschikt over 3 rijen, maar deze kun je uitbreiden naar 5, 7, 10, 15, 20 of 25 rijen. Hoe meer rijen je toevoegt, hoe meer kans je hebt om een leuke en hoge prijs te winnen. Voor een standaard lot met drie rijen betaal je 8,25 euro. Als je extra rijen wil toevoegen, betaal je per extra rij 2,75 euro extra.

Meerdere loten

Overigens is het ook mogelijk om direct meerdere loten te kopen. De Roemeense 6/49 Lotto heeft twee trekkingen per week: donderdag en zondag. Overigens kun je rekenen op allerlei leuke acties wanneer je een lot wil aanschaffen. Doe bijvoorbeeld mee met een zogeheten multi-trekking. Daarbij koop je een lot die direct meerdere trekkingen geldig is. Je ontvangt daarvoor een korting. Je kunt zelfs een abonnement aanschaffen waarbij je voor ieder lot 25% minder betaalt. Heb je trouwens ook wel eens gehoord van systematische loten? Daarbij kun je meer getallen invullen waardoor je meer kans hebt om te winnen.

Wat zijn je winstkansen?

Uiteindelijk draait het bij iedere loterij uiteindelijk om hetzelfde: geld winnen. Maar hoeveel kans heb je nu eigenlijk precies bij de Roemeense 6/49 Lotto? Wanneer je precies een prijs? De allergrootste prijs is natuurlijk de jackpot. Die win je als je alle getallen goed hebt. Ook als je een aantal getallen goed hebt, val je echter al in de prijzen. Wanneer je drie getallen goed hebt, win je de inzet al terug en bij meer getallen kan je winstbedrag flink meer worden.