Toto is de nieuwe hoofdsponsor van het KNVB bekertoernooi

Al sinds 2009 is Toto erg trots om de hoofdsponsor te zijn van de KNVB bekeren, en afgelopen 12 januari is bekend gemaakt dat Toto ook de naamsponsor gaat zijn van de Toto KNVB beker. Toto is onderdeel van de Nederlandse Loterij. De 100e finale van deze prestatiegerichte cup zit eraan te komen, en exact 100 dagen voorafgaand aan de 100ste finale werd dit nieuws bekend gemaakt op het KNVB hoofdkantoor in Zeist. Omdat deze finale zo speciaal is, wordt er dit keer niet gespeeld om een zilveren beker, maar om een gouden.

Toto blij met KNVB als partner

De contractverlenging met de Nederlandse Loterij tot en met 2022 is iets waarmee de KNVB erg gelukkig is. Jean-Paul Decossaux, commercieel directeur KNVB, bevestigt dit en vindt daarnaast dat ook dit naamsponsorschap van Toto voor de Toto KNVB beker een heel mooi pluspunt is bovenop alle eerdere contracten tussen de Staatsloterij en Toto. Sinds 2009 is Toto dus al onlosmakelijk aan de KNVB verbonden, en inmiddels is Toto niet meer weg te denken bij de KNVB. Omdat Toto zo’n waardevolle en vooral herkenbare partner is geworden van het bekertoernooi, was het geen grote verrassing dat het naamsponsorschap de volgende stap was. Jean-Paul Decossaux laat weten dat zij erg graag werken met de Nederlandse Loterij, juist omdat zij al tijden energie stoppen in sport en in het bijzonder in het voetbal.

Toto en voetbal

Toto en voetbal zijn niet meer uit elkaar te halen, laat Arno de Jong (Directeur Marketing bij de Nederlandse Loterij) weten. Toto is trots dat ze nu ook naamsponsor zijn van de Toto KNVB beker, naast het hoofdsponsorschap van de KNVB. In 1957 was Toto een initiatief van de KNVB, omdat Toto erg houdt van het Nederlandse voetbal, net als heel veel Nederlandse voetbalfans. Volgens Arno de Jong past ook de spanning die het Toto KNVB bekertoernooi teweeg brengt goed bij Toto.

Plaats een reactie